Đilasov pajtaš se na proslavi godišnjice Dveri hvalio SPECIJALNOM SARANJOM sa Šiptarima!

[ad_1]

AUTOR:

DATUM I VREME:
10.03.2019. 21:27

Loading...

Zelenović sarađuje sa gradom iz kog su proterali Srbe, a Obradovića proglasio stubom Saveza za Srbiju

Đilas, Jeremić, Obradović, zelenović

Đilas, Jeremić, Obradović, zelenović, Foto: Alo!/Dejan Briza

Nebojša Zelenović, gradonačelnik Šapca i jedan od Đilasovih najvernijih pajtaša u Savezu za Srbiju, pokrenuo je „specijalnu saradnju“ sa Šiptarima iz Peći. To je izjavio uoči početka proslave 20 godina postojanja Dveri koja se održava u Beogradu, hvaleći se na sva zvona i veličajući ovu opštinu.

 

Obradoviću, naravno, nije smetalo što ga podržava čovek koji održava specijalnu saradnju sa gradom iz koga su svi Srbi odavno proterani, a na čelu su osvedočeni albanski nacionalisti i simpatizeri terorista koji su počinili mnoštvo zločina nad Srbima na Kosovu i Metohiji tokom 90-tih godina.

Zelenović je skorije izjavio da su Boško Obradović i Dveri jedan od stubova Saveza za Srbiju.

Svečanosti povodom 20 godina postojanja Dveri prisustvuju delegati Dveri, jedan od lidera Saveza za Srbiju Dragan Đilas, lider Narodne stranke Vuk Jeremić i njen potpredsednik Sanda Rašković Ivić, kao i predstavnici Ujedinjenih fantoma koji su došli sa belim fantomkama na glavi.

Savez za Srbiju

Savez za Srbiju , Foto: Alo! Vladimir Marković

Podsetimo, delegacija iz grada Šapca, na čelu sa gradonačelnikom ove opštine Nebojšom Zelenovićem i predsednikom Skupštine opštine Šabac, Nemanjom Pajićem, boravila je u dvodnevnoj poseti gradu Peći tokom 2018. godine, u okviru „podrške za razvoj“.

 

Ovo je još jedan u nizu primera saradnje opozicije u Srbiji sa predstavnicima lažne države Kosovo.

Podsetimo, u subotu su Ramuš Haradinaj i Hašim Tači poslali su Redžepa Hotija, zamenika Kadrija Veseljija u PDK, u Novi Pazar da sa predstavnicima opozicije i Ugljaninom ruši Srbiju preko protesta „1 od 5 miliona“.

 

On je svojim pojavljivanjem podržao proteste koje organizuju Dragan Đilas, Vuk Jeremić i Boško Obradović, dok ih u ovom gradu vodi Sulejman Ugljanin.

Pored Hotija, na protestima prisustvuju Emilija Redžepi bošnjačka narodna poslanica u skupštini nepriznate države Kosovo, Šaip Kamberi, predsednik opštine Bujanovac i prof. dr. Nedžmedin Spahiju.



[ad_2]
Source link

Loading...

About ekskluzivnevesti

Check Also

Evo koliku penziju će dobiti Mile Kitić !

Mile Kitić (68) već dve godine prima nemačku penziju, koja mesečno iznosi oko 1.600 evra, saznaje …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *