Dragica došla sa pijace u emisiju: Nemoj ti da mi pričaš, nego šalji PAROVE na njivu da kopaju! A onda je udarila na ŠEŠELJA! (VIDEO)

[ad_1]

AUTOR:

DATUM I VREME:
11.03.2019. 10:31

Loading...

Dragica je prvo krenula od lidera SRS Vojislava Šešelja koji je takođe bio u studiju

Svađa u Marićevoj emisiji

Svađa u Marićevoj emisiji, Foto: youtube printscreen

Nek je meni lepo, da moja deca budu normalna… Imam pet sinova, i ako se nešto zakuva meni će pet sinova da dignu u rat. A meni niko ništa nije dao.

Ovako je Dragica počela svoju priču u jutarnjem programu na TV Happy kod Milomira Marića. Dragica se bavi proizvodnjom maline i ima tezgu na jednoj beogradskoj pijaci. Marić je doveo da bude glas naroda ali nije očekivao šta će sve reći i ostalim gostima i njemu kao domaćinu.

Dragica je prvo krenula od lidera SRS Vojislava Šešelja koji je takođe bio u studiju.

„Prvi put ću da vam kažem nešto ali da se ne ljutite. Bila sam u SRS, tražila sam pomoć preko Zemuna za dete koje mi je 13 godina bilo bolesno. Obećavali ste da ću dobiti i nikad nisam dobila“, rekla je Dragica.

Vojislav Šešelj

Vojislav Šešelj, Foto: Alo!/Vladimir Marković

 Šešelj joj je na to odgovorio kako je on delio pomoć bolesnoj deci u vreme kada je bio predsednik Zemuna.

„Mene vlast ne interesuje već samo kako ja živim. Ja živim radno, ne tražim od države ništa. Zlatnu decu sam odgajila. Imam šestoro dece“, nastavila je Dragica.

Kaže kako je svaki dan na pijaci i pohvalia se da ima gaji maline u Ivanjici. A onda je pozvala ministra poljoprivrede da se sretnu pred tv kamerama.

„Pozivam gospodina Nedimovića da se lice u lice ovde sretnemo. A ne on meni da priča samo Banat, Srem, Vojvodina, krave, svinje… A Zapadna Srbija? Ona je zapostavljena.

 – Pa on računa da vi od malina imate…, počeo je Marić.

– Nemoj ti meni… Nek se pojavi među ljude. A ne da on u Beogradu donosi jednu odluku, a ovako posle bude druga odluka.

A onda je Marića zanimalo šta o njemu priča narod.

„Narod prvo priča da je najveća glupost to što si uveo „Parove“. Ljudi te cene i poštuju, žene te pozdravljaju, kažu da si divan čovek ali ti poručuju da kreneš sa nekim boljim emisijama“, rekla je Dragica a onda dala Mariću predlog:

„Daj ti meni ove tvoje Parove da dođu kod mene u Ivanjicu da vezuju i beru maline. Oni su nabili stomake, boli ih uvo… Skinuli se goli, deru se. Pa čemu ono Mariću?! Nek dođu na njivu na kopanje. I što tebe nema sa televizijom u Ivanjici? Mariću, nema hleba bez motike.“

 [ad_2]
Source link

Loading...

About ekskluzivnevesti

Check Also

Evo koliku penziju će dobiti Mile Kitić !

Mile Kitić (68) već dve godine prima nemačku penziju, koja mesečno iznosi oko 1.600 evra, saznaje …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *