MISTERIJA NA DNU BALTIKA! DA LI JE NLO, DREVNI HRAM ILI TAJNI BUNKER: Istraživači sigurni da vlast krije istinu! (VIDEO)

Objekat koji leži na dnu Botnijskog zaliva, između Švedske i Finske ima dva ulaza i tri nazubljena dela. Objekat se nalazi na 87 metara dubine, ima zaobljene ivice i liči na pečurku.

Dok neki smatraju da je reč o NLO, drugi tvrde da je u pitanju potopljeni bunker iz Drugog svetskog rata. Teoritičari prirodnjaci međutim misle da je reč o ostatku glečera ili o savršenooj prirodnoj geološkoj formaciji.

Loading...
Foto: Jutjub

Onima koji veruju u teoriju NLO ide u prilog trag koji se nalazi ne dnu do objekta, dugačak oko 300 metara tako da izgleda kao da se „brod“ kretao dok se nije konačno zaustavio.

Jedna od teorija je da bi to mogao da bude drevni hram star star 14.000 godina, koji je delo neke veoma napredne civilizacije.

„Moja hipoteza je da je ova struktura nastala tokom ledenog doba, pre mnogo hiljada godina“ rekao je profesor univerziteta u Stokholmu Volker Bruhert.

Zapanjujuća je bila i još jedna pojava. Grupa istraživača poznata kao “Tim oušan eks” doživela je nesvakidašnju stvar istražujući ovaj misteriozni objekat. Svi elektronski uređaji su prstali da rade.

„Bilo što od elektro-uređaja, i satelitaski telefon, prestajalo je da radi kad smo bili iznad objekta. D anije slučajnost u pitanju shvatili smo da je oprema proradil akada smo se odmakli nekih 200 metara od njega, ali je ponovo prestala kada smo se vratili do objekta”, rekao je istraživač Stefan Hogerborn.

Ovaj istraživački tim je duboko uverena da pronađena anomalija na dnu Baltika nije prirodnog porekla. Smatraju da vlada skriva istinu o tome što je zapravo ovaj objekat.

“Vlada nas je već više puta prevarila! I da, oni čine sve što mogu kako bi nas uništili”, poručili su iz Oušan Eksa.

 

Izvor: Kurir.rs / Dnevno.hr

Loading...

About ekskluzivnevesti

Check Also

Branio sam na smrt osuđene“ (4)

[ad_1] „Druže predsedniče, druže stalni sudija, i drugovi sudije porotnici. Svedoci smo epiloga jedne teške …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *