SVI GLEDAJU U NJU: Luna opet pati za Slobom! Shvatila je NAJSTRAŠNIJU ISTINU i sve priznala UŽIVO!

Ne može da se obuzda

Luna Đogani koristi svaku priliku da pomene svog bivšeg dečka, Slobu Radanovića. Ona je sinoć u razgovoru sa Milanom Petkovićem započela priču o svom bivšem.

Ona je govorila kako se mnogo razočarala u Slobu koji se nakon kraja rijalitija stideo da kaže da je bio sa njom u vezi i da uopšte nije dobar čovek kakvim ga je smatrala.

Loading...

„On je mene iskoristio i šutnuo kada mi je bio najpotrebniji. Želim da mu se svaka moja suza obije o glavu, neka spava u parama, neka ih jede od muke. On kada legne u krevet nije srećan, a mogao je da bude“, govorila je Luna, a Milan se složio sa njom, nakon čega je blogerka nastavila

Luna je kratko pričala kako joj nedostaje prijatelj, a po svemu sudeći reč je o Nenadu Marinkoviću Gastozu, sa kojim nije bila samo drugarica. Đoganijeva je zatim ponovo nastavila da priča o Radanoviću.

„Najviše me boli kada se pogledam u ogledalo i pomislim da nikada neću biti ona Luna od pre rijalitija. Ta devojka mi mnogo nedostaje. Sve prođe, slava i pare, ali ono unutra ostaje. Ja sam to sve izgubila. Sve sam dala za nekog ko se stideo da kaže da je bio sa mnom. Ovde se kleo u mene, ja sam bila u stanju da dam ruku. Verovala sam mu i mogla sam da se zakunem da me neće izdati ovako. Poštovala sam ga“, govorila je Luna kroz suze, a onda je Milan rekao da je Đoganijeva druga osoba u odnosu na ono što je gledao u prvoj sezoni „Zadruge“.

Luna je trenutno u burnoj vezi sa Markom Miljkovićem, ali joj to ne smeta da i dalje razmišlja o Slobi Radanoviću.

 

Izvor: Alo.rs

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *