TRŽANOVA ĆE ODLEPITI! Miljana Kulić se obratila Goci i njenoj ćerki! Uzela sina Željka, pa SVE ŠOKIRALA OVIM POTEZOM

Skandal!

Miljana Kulić dobila je sina Željka sa bivšim mužem Goce Tržan, Ivanom Marinkovićem dok je boravila u vili „Parova“, a sada je napravila neočekivan potez.

Bivša zadrugarka obratila se pratiocima putem lajva na društvenoj mreži Instagram, gde je pokazala svoj novi dom u kom živi sa dečkom Lazarom čolićem Zolom i sinom Željkom.

Loading...

U toku „lajva“ u pozadini se u jednom trenutku čula pesma Goce Tržan, a Miljana se nasmejala i poručila dok je mahala Željkovom rukom:

„Pozdrav za Gocu i Lenu, moju sestru.“ Goci Tržan se ovo neće dopasti. Naime, pop pevačica je jednom prilikom izjavila da Miljanin i Ivanov sin ne njoj i njenoj ćerki ne predstavlja ništa.

– Moje dete neće biti sestra tom detetu. Moje dete ima toliko komplikovan život zbog svih okolnosti koje smo im priredili njen biološki otac i ja i ne želim da joj dodatno komplikujem sve. Kad napuni 18 godina, ona će imati pravo izbora, a do tada ja ću činiti sve da je zaštitim od bilo kakve zloupotrebe. To je moje dužnost kao staratelja. Ona nikome nije dužna da se pravda ili da bude u kontaktu s kim ne želi – rekla je Tržanova.

Izvor: Alo.rs/A.K.

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *