POTPUNI PREOKRET! Milijana ostavlja Milojka i ulazi u Zadrugu?!

Par koji je podigao veliku prašinu!

Milojko Božić (73) i Milijana Bogdanović (21) uskoro će se razdvojiti bar na kratko jer su dobili poziv od dve nacionalne televizije, Pinka i Hepi televizije da uđu u rijaliti.

Srbija bruji o ovoj vezi, a Milojko i Miljana su najavili da će zajedno ući u rijaliti. Sudeći prema njenoj izjavi za agenciju „Rina“ Milijana planira da uđe u rijaliti bez njega.

Loading...

Milijana kaže da želi da uđe u neki od ovih tv rijalitija, međutim Milojko najverovatnije neće biti u prilici jer se tome protive njegova deca iz prvog braka, ali je spreman da Milijanu pusti samu.

„Prvi su nam se javili sa Hepi televizije i ponudili „Parove“, a zatim su nas pozvali i iz Pinka za „Zadrugu“. Nismo još odlučili, teško mi je da ostavim Milojka jer on ima problem sa njegovima. Međutim imam kao i uvek njegovu podršku i uskoro ćemo odlučiti gde ću se pojaviti“, kaže Milijana.

„Imamo seks skoro svakog dana, ne vidim šta je tu čudno. Radimo sve kao što radi svaki zaljubljeni par i nama godine uopšte nisu prepreka. Doduše, otkako je Mikana u decembru imao operaciju srca, moram malo da ga štedim u seksu. Ugrađen mu je baj pas, pa sada pazimo da se ne preforsira. Inače je u krevetu kao mladić, ne treba mu nikakva vijagra. Mada, istini za volju, ja i ne znam kakvi su mladići u seksu, uvek sam bila samo sa mnogo starijima od sebe. I kod Milojka mi se svidelo to što je iskusan, mada mi je njegova lepota na prvom mestu“, dodaje Milijana.

Oni su inače najavili svadbu za 7. septembar, za koju kako Milijana kaže, biće najlepša svadba ikada! Ona uveliko bira venčanicu, a zajedno sa Milojkom gleda i stvari za bebu, koju takođe planiraju.

Foto: Facebook print screen

Kurir/Alo.rs

Loading...

About Autor

Check Also

Branio sam na smrt osuđene“ (4)

[ad_1] „Druže predsedniče, druže stalni sudija, i drugovi sudije porotnici. Svedoci smo epiloga jedne teške …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *