DOŠLI DO STRANIH MEDIJA: Evo kako o Milijani (21) i Milojku (74) pišu Austrijanci, JEDNA STVAR će iznenaditi sve

O vezi Milijane (21) i Milojka (74) ne prestaje da se priča, dok se uveliko spekuliše o njihovom učešću u rijalitijima „Zadruga“ i „Parovi“, a sada su i strani mediji počeli da izveštavaju o njihovoj ljubavi.

Austrijski „Kosmo“ izveštava o romansi Milijane Bogdanović i Milojka Božića, a preneli su mnoge detalje o kojima se i te kako priča na našim prostorima.

– Razlika od 50 godina ne predstavlja problem paru iz Požege, dok je Milojko poznavao Miljanu još od njenog detinjstva – navodi se na gorepomenutom sajtu, a mnoge će iznenaditi da su uradili detaljan prikaz njihove priče, sa mnoštvo izjava, fotografija i informacija iz njihovog života.

Loading...

– Kada je Milijana rođena, Milojko je već bio penzioner. Godinama je radio u Beogradu, da bi odlučio da starost provede u rodnom mestu Pilatovići – stoji, između ostalog, u opširnom izveštaju ovih austrijskih medija.

– Kad je imala 17 godina došla je da mu pomogne oko poslova u kući, a veoma brzo dogodila se ljubav. „Zaljubio sam se u njeno dobro srce i njenu lepotu“, ističe Milojko – prenosi sajt.

– „Ne volim mlade ljude. Brinula sam se o njemu kad nije bio dobro i ubrzo sam shvatila da sam se zaljubila“, kaže Milijana – stoji u tekstu o ovom paru.

 

Foto: Facebook print screen

Izvor: Blic.rs

Loading...

About Autor

Check Also

Branio sam na smrt osuđene“ (4)

[ad_1] „Druže predsedniče, druže stalni sudija, i drugovi sudije porotnici. Svedoci smo epiloga jedne teške …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *