PAKLENI CILJ ZAPADA RAZOTKRIVEN U HAGU: PROGON SRPSKOG NARODA! KRAJINA ĆE BITI PRIMER! – Sledeće su Republika Srpska i Srbija!

Haški sud se još jednom razotkrio kao instrument Zapada za specijalni rat protiv Srba

Jedini cilj od osnivanja Haškog tribunala je progon čitavog srpskog naroda kroz optužbe političkog i vojnog rukovodstva Srbije, RS i krajiških Srba.

Srpska narodna partija u saopštenju za medije smatra da je osudom Radovana Karadžića na doživotnu kaznu zatvora Haški sud još jednom pokazao da je „lažni sud“.

Loading...

– Ovakvom presudom Karadžiću, lideru i osnivaču Republike Srpske, sada žele da ospore neupitnu i na velikim žrtvama izvojevanu slobodu srpskog naroda preko Drine, kojem je u osvit raspada bivše zajedničke države pretio novi progon i stradanje – navodi SNP u saopštenju.

Zapadnim zemljama je oduvek bio cilj da oslabe i ponize srpski narod na Balkanu, njegovu državotvornost i slobodu, progonom i presudama na svojim lažnim međunarodnim sudovima protiv srpskih predsednika, premijera i generala, konstatuje SNP te zaključuje da oni „žele večito da nas drže ucenjenim, slabim i uplašenim“.

S druge strane, kako navode, a nasuprot drakonskoj presudi Karadžića, puštaju da se slobodno i mirno šetaju „osvedočeni ubica iz Srebrenice Naser Orić i kosovski trgovci organima i zločinci Hašim Tači, Ramuš Haradinaj, Kadri Veselji i Fatmir Ljimaj“.

U svemu tome cilj su im, smatraju u SNP, Bosna bez Republike Srpske i nezavisno Kosovo, te poručuju: „Srbija mora još odlučnije da štiti Republiku Srpsku i da se bori za Kosovo, čvrsto braneći svoj Ustav, Rezoluciju 1244 i Dejtonski sporazum“.

Foto: Pixabay.com

Izvor: Informer.rs/D.N

Loading...

About Autor

Check Also

Evo koliku penziju će dobiti Mile Kitić !

Mile Kitić (68) već dve godine prima nemačku penziju, koja mesečno iznosi oko 1.600 evra, saznaje …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *