DETALJ IZ PROŠLOSTI OD KOG ĆETE ZANEMETI! Baka otkrila ZAŠTO Miljana voli starije muškarce: To je bio SKANDAL!

Milijana Bogdanović i Milojko Božić iz dana u dan sve više intrigiraju javnost

Milijana Bogdanović i Milojko Božić svoju ljubavnu priču ne žele da prekidaju bez obzira na glasine koje svakodnevno slušaju. 

Uprkos tome što se Milijanina porodica protivi njenom izboru, njih dvoje i dalje u javnost iznose detalje iz svog ljubavnog života i ne žele da stave tačku na sve lepo što im se dešava.

Loading...

Ipak, postoji i jedan član porodice koji Milijanu podržava, upravo zato što je nekada davno bila u veoma sličnoj situaciji.

Milijanina baka Danica Bogdanović je otkrila šta misli o njihovoj vezi:

„Milijana je povukla na mene, i ja sam volela starije. Muž je od mene bio stariji 15 godina, u to vreme, to je bio skandal“, kaže baka Danica Bogdanović sa osmehom i dodaje:

„Ja jesam seljanka jer živim ovde u selu, a ovi što pričaju gluposti o njima su seljačine u glavi! Njenom ocu je sad teško, ali verujem da će se sve uskoro unormaliti.I mlađa sestra, kad se pročulo za priču, tri dana je plakala. Ako je mojoj Milijani i Milojku lepo i ako su srećni, i ja sam srećna!“

Podsetimo, Milijana i Milojko su već odredili i datum venčanja, a buduća mlada čak je probala i venčanice. Njih dvoje planiraju da imaju i dete.

 

Izvor: Informer.rs/Alo.rs

Loading...

About Autor

Check Also

Branio sam na smrt osuđene“ (4)

[ad_1] „Druže predsedniče, druže stalni sudija, i drugovi sudije porotnici. Svedoci smo epiloga jedne teške …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *