Najnovija vest! Sednica od NAJVEĆE VAŽNOSTI za Srbiju: Vučić u 17 časova donosi BITNU ODLUKU

Sednica Predsedništva SNS, na kojoj će biti reči i o vanrednim parlamentarnim izborima, počeće u 17 sati, kaže potpredsednica stranke Marija Obradović.

Obradović je rekla da će na sednici biti reči i o Kosovu i Metohiji, ekonomskoj situaciji u Srbiji i investicijama, ali i pripremama za predstojeću skupštinu stranke.

– Kad se članovi Predsedništva upoznaju sa dve ključne tačke, KiM i ekonomijom, postave pitanje da li je vreme za izbore i uz to dodaju i informacije o rejtingu stranke i pozicijama stranačkih funkcionera, dobijate pravi odgovor na pitanje da li su Srbiji potrebni izbori – rekla je Obradović.

Loading...

Funkcionerka SNS je istakla da je, prema svim istraživanjima, SNS daleko ispred drugih političkih stranaka u Srbiji, te da o izborima više treba da brine opozicija. Obradović je prokomentarisala i poruku predsednika Srbije i SNS Aleksandra Vučića, koji je opoziciji rekao da se spreme za istinu, a navodi da to za nju znači da vešala, testere, nasilni upadi i pritisci na medije nisu nešto čime se dolazi na vlast i da će opozicija morati da ima ozbiljan program.

– Treba da ukrstimo programe – rekla je Obradović i istakla da Vučić želi da priča sa građanima koji su nezadovoljni, ali ne i sa nasilnicima.

Govoreći o toku večerašnje sednice, Obradović je rekla da će se govoriti o predstojećoj skupštini stranke, koja će biti prilika da SNS „malo provetri i pročisti svoje redove“, ali i da će Vučić podneti članovima Predsedništva izveštaj o svojim aktivnostima povodom KiM.

 

Izvor: Tanjug

Loading...

About Autor

Check Also

Evo koliku penziju će dobiti Mile Kitić !

Mile Kitić (68) već dve godine prima nemačku penziju, koja mesečno iznosi oko 1.600 evra, saznaje …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *