„Ovo je Crna Gora, nije Amerika“ Državljanin SAD brutalno PRETUČEN u Herceg Novom

Američki državljanin Jurij Sigalov brutalno je pretučen u petak veče u jednom prolazu u centru Herceg Novog!

Zbog napada kaže da je ogorčen i tvrdi da se u Crnoj Gori ne oseća sigurno i da se u nju više nikada neće vratiti.

Da li je Sigalov napadnut zato što je koristio privatno stepenište, iako mu je „Gugl maps“ pokazivao da je reč o javnom prolazu, istraga tek treba da utvrdi.

Loading...

– Moja devojka Sabrina Hajek i ja u petak smo stigli u Herceg Novi i vrlo brzo našli apartman koji smo prethodno rezervisali. Pošto smo se smestili, izašli smo nekoliko puta u grad. Uvek smo koristili isti put – stepenište jer je na „Gugl mapsu“ pokazivalo da je to najkraći put do centra grada – priča Sigalov.

Na povratku iz prodavnice, u petak oko 20 sati, nepoznati muškarac na stepeništu počeo je da viče na njih.

Pričao je na crnogorskom i koliko sam ga shvatio, jer sam u Srbiji pohađao kurs jezika, tvrdio je da ne smem da koristim to stepenište, jer je privatno vlasništvo. Pokazao sam mu ključeve i pokušao da objasnim da sam smešten u apartmanu na dvadesetak metara od mesta gde smo stajali i da je na „Gugl mapsu“ stepenište označeno kao slobodan, javni prolaz. On se tada još više iznervirao i počeo je da psuje, a onda je mlađi čovek, kasnije sam saznao da mu je to sin, ušao u kuću i vratio se sa palicom kojom me je udarao po glavi i telu. Pale su mi naočare, a taj stariji čovek me je pljunuo. „Ovo je Crna Gora, nije Amerika“, vikao je čovek. Nisam se branio, samo sam pokušavao da se zaštitim od udaraca – tvrdi Sigalov.

On je objasnio da je za to vreme Sabrina zvala pomoć, ali da se niko nije odzavao. Ugrabili su, kaže, pogodan trenutak i pobegli do ulice, a potom utrčali u kafić, odakle su pozvali broj 122 i dobili instrukcije da odu u policiju i prijave slučaj.

Sigalov je ispričao da je u Centru bezbednosti Herceg Novi, na fotografijama koje mu je pokazao inspektor, prepoznao napadače i tada su mu rekli da je reč „o ocu i sinu koji imaju kriminalni dosije“.

Nakon toga i medicinski je zbrinut.

 

Izvor: Tanjug

 

Loading...

About Autor

Check Also

Branio sam na smrt osuđene“ (4)

[ad_1] „Druže predsedniče, druže stalni sudija, i drugovi sudije porotnici. Svedoci smo epiloga jedne teške …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *