VELIKI PREOKRET! LAŽNI ISKAZ! Kuma Zorana Marjanovića ide u zatvor?! SVE OTKRIVENO!

Veri Vukomanović se sudilo jer se policiji predstavila kao Zorica Marjanović. Sada joj preti stroža kazna.

Vera Vukomanović kuma porodice Marjanović, koja je sredinom prošle nedelje uhapšena po poternici policije, mogla bi da ode u zatvor jer se već nalazi na uslovnoj osudi.

Za Verom je već raspisana poternica zbog krađe od strane policijske stanice Palilula. Tri dana kasnije nju su inspektori uhapsili u njenom stanu i priveli je u stanicu, kaže izvor iz policije. Protiv nje je podneta krivična prijava za krađu struje, a dodatno joj otežava situaciju to što je na uslovnoj slobodi, odnosno što je već osuđena. Ona je nedavno sklopila sporazum sa tužilaštvom i priznala krivicu za krivično delo davanja lažne izjave i osuđena je na uslovnu kaznu zatvora od tri meseca do godinu dana.

Loading...

– To što je uhapšena ne znači da će odmah u zatvor, jer se uslovna kazna aktivira ako se ponovi isto ili teže krivično delo. To bi u ovom slučaju bilo davanje lažnog iskaza ili teže krivično delo. Međutim ako bi joj sada počelo suđenje ona bi imala otežavajuću okolnost a to je da je već osuđeno lice. To znači da ako u sadašnjem postupku bude osuđena ona može da bude poslata na odsluženje efektivne kazne zatvora jer je za krađu predviđena novčana kazna ili kazna zatvora do tri godine – kaže advokat Svetozar Vujačić.

Vera Vukomanović je prošle godine osuđena za krivično delo davanja lažne izjave, prilokom vađenja lične karte svoje kume Zorice Marjanović, majke Zorana Marjanovića, supruga ubijene pevačice Jelene Marjanović. Tada je ona u nadležnoj policijskoj stanici preuzela Zoričinu ličnu kartu, čak je potpisala njeno ime prilikom preuzimanja. Sve se to dešavalo u jeku istrage protiv Zorana zbog ubistva njegove supruge Jelene marjanović.

Policija je otkrila da je potpis Zorice Marjanović koji se nalazi na njenoj ličnoj karti falsifikat. Ispostavilo se da je Vera potpisala kumu, tako što je u zakazani termin kada je Zorica trebalo da vadi ličnu kartu došla vera i ona potpisala umesto nje, navodi izvor iz policije.

 

Izvor: Srbija Danas/Srpski telegraf

Loading...

About Autor

Check Also

Branio sam na smrt osuđene“ (4)

[ad_1] „Druže predsedniče, druže stalni sudija, i drugovi sudije porotnici. Svedoci smo epiloga jedne teške …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *