REGION U NEVERICI! Slavni pevač POKUŠAO SAMOUBISTVO, pištoljem pucao u grudni koš!

Ćerka se predozirala heroinom, a sina su mu ubili!

Pevač Mišo Kovač (77) tokom života borio se sa brojnim iskušenjima koja su dovela do toga da je u jednom momentu pokušao da izvrši samoubistvo.

Tuga i patnja počela je kada je njegov sin Edi kao vojnik ubijen 1992, ali Mišo i supruga Anita tvrdili su da se sve desilo pod čudnim okolnostima.

Loading...

„Nakon Edijeve smrti više me ne zanima život“, često je ponavljao pevač. Kasnije je priznao da mu se tada ceo svet srušio.

Mišina supruga Anita je takođe bila potresena i pod sedativima, a nakon nekog vremena brak im se raspao. Priču o tome šta se tačno dogodilo njegovom sinu pevač nikada nije ispričao do kraja.

Za razliku od papira koje smo mi dobili, a u kojima je stajalo da je naš sin umro od prostrela glave, takvog da bi na kraju mogao da živi, prava je verzija bila drugačijaU tim je dokumentima pisalo da je Edi umro od sepse izazvane velikom količinom bakterija u organizmu“, rekla je jednom prilikom Anita.

U proročnici, pevač je video osobu koja će mu pomoći da vrati mir.

„Četiri godina sam bio polumrtav, ležao nakljukan sedativima ili sam bio na groblju“, ispričao je Mišo, koji si je u međuvremenu pridodao i ime Mate.

Pevačeva ćerka Ivana je sve teže podnosila otuđenost oca.Nakon pogibije starijeg brata, očeve teške depresije i razvoda roditelja, ona je posegnula za heroinom.

„Ja sam bio toliko zaokupljen samim sobom i svojom depresijom da nisam ni primećivao njenu zavisnost“, rekao je pre nekoliko godina pevač.

Ivanu je jednom prilikom, polumrtvu pronašla Mišina sadašnja supruga Lidija i spasla joj je život.

Međutim, sve ovo ostavilo je prevelikog traga na duši pevača i on je 1999. godine pokušao da se ubije. Pištoljem je sebi pucao u grudni koš, ali je pronađen posle pola sata i lekari su uspeli da ga vrate u život.

Pokušaj samoubistva bila je samo kulminacija nagomilane tuge i očaja zbog gubitka sina“ – objasnio je kasnije Mišo Kovač.

 

Izvor: 24sata.hr

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *