„VRATILA SAM SE!“: Publika ovacijama dočekala Jelenu Karleušu! Obraćanjem RASPLAKALA sve prisutne!

Nije skidala osmeh sa lica!

Jelena Karleuša skinula je crninu za majkom, pa se u crno-beloj haljini i dubokim belim čizmama pojavila na snimanju „Zvezda Granda“, gde je već godinama član ekipe žirija. Sve vreme snimanja nije skidala naočare za sunce, a kratku kosu začešljala je u stranu.

Očevici kažu da je sve vreme bila nervozna, ali i te kako oštra prema kandidatima, bez dlake na jeziku – u njenom stilu. Ništa je nije omelo, niti joj promaklo.

Loading...

– Ja je nisam nijedan jedini put okrenuo telefonom da joj kažem: ‘Daj, Jelena, vrati se, treba da se vratiš’. Ja sam joj rekao da se vrati kada bude osetila potrebu i kad bude u stanju da to uradi – rekao je Saša Popović u jednoj emisiji pa dodao da misli da za raziku od ovakvih poslovnih obaveza, pevačica neće stati na scenu dok ne prođe 40 dana od smrti majke.

– Mi smo joj prijatelji veliki, zaista, svi mi koji smo ovde u žiriju. Znam da bismo jedni drugima pomogli u najtežim trenucima, kao što se i pokazalo sada kada smo svi stali uz Jelenu – zaključio je on.

Na samom početku, kada se pojavila i zauzela svoje mesto, Jelena je bila pozdravljena veliki aplauzom.

– Vratila sam se. Ja se nešto ove godine konstantno vraćam i imam ‘comeback’. Nadam se da se ovo neće ponoviti još koji put ove godine – izjavila je uz osmeh Jelena Karleuša, pa tako pozdravila sve kolege i publiku.

Izvor: Srbija Danas

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *