OBRUKANA PRED POVRATAK U ZADRUGU: Aleksandra Subotić na pragu Bele kuće, ali POSLE OVOGA ne želi da uđe!

Kako su to mogli da joj prirede!

Ove noći stanovnici Bele kuće mogu da pogledaju šta se sve dešavalo zanimljivo proteklih dana na imanju, a nema sumnje da posle ovog blama koji su joj priredili roditelji Aleksandra Subotić neće želeti da se vrati!

Karađorđe Subotić je pričao Staniji Dobrojević o svojoj velikoj ljubavi koju je imao sa Ivanom Vrbaški, majkom Mine Vrbaški, a zatim je rekao da je njegova bivša supruga Ljuba Pantović krila imena svojih partnera i da ga uvek pljuje kod svojih momaka. Takođe je naveo da je zbog Ljube imao velike probleme, a za nekadašnju ženu je rekao i da je veštica koju je izdržavao. Subotić je tada sa Stanijom pričao i o svojoj ćerki Aleksandri.

Loading...

Ona se sprda sa budalom. On kada laže, on se ceni. Milioneru nisam te prepoznala i nadam se da imaš barem mesto prebivališta. Čovek očigledno živi u tom nekom svom svetu. Ja godinama živim sa najboljim čovekom i ne zanimaš me. Za takmičenja mi on nije davao, ja sam dobro zarađivala. Ja sam imala od svojih treninga do 2000 evra mesečno, plus stipendija koja je iznosila 600 evra. Ja na njihovoj veridbi nisam bila ovde i nisam mogla da pištim i vrištim – rekla je Ljuba.

– Ljuba istina! Ona se trudila da oduzme svoju unuku Aleksandri, crna baba Ljubo! Ti si prevazišla po lažima svog dečka! Baba Ljubo, ti si takav lažov! – govorio je Karađorđe.

Izvor: Srbija Danas

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *