STIGLA GA KLETVA! David doživljava NERVNI SLOM u Zadruzi, a njegova MAJKA Biljana OTKRILA strašnu ISTINU!

David Dragojević je pre par meseci iz Zadruge ispratio svoju tadašnju devojku Aleksandru Subotić, a ubrzo nakon toga je stupio u vezu sa Anom Korać, a da zvanično nije raskinuo sa Aleksandrom. Drama bi bila manja da Aleksandra do tada nije živela u njegovoj kući sa svojom kćerkom i njegovom majkom.

Pošto je njegova majka jako bliska sa Subotićevom, nikada nije prihvatila Anu za snaju. David je saznavši ovo bio veoma zabrinut i plače već nekoliko dana.

– Sve što sam rekla dogodilo se i pre nego što sam mislila. Davida je stigla moja kletva da će mu sve izaći na nos. Sada plače, a pre nekoliko nedelja je rekao da me se odriče. Shvatio je da je poglešio, ipak shvatiće suštinu tek kada bude izašao – rekla je Biljana.

Loading...

Ona ističe da dok god je sa Anom njihov odnos se ne može promeniti.

– Znam da je sa Aleksandrom doživeo pravu ljubav, a da je sa Anom sve farsa. Uvek glasam za pravu ljubav i zbog toga će Aleksandra uvek imati moju podršku. Sigurna sam da će sve biti u redu i da će shvatiti da mu je najboje sa Aleksandrom – rekla je Biljana.

Podsećamo da je David ovih dana u Zadruzi prolazio kroz teško razdoblje upravo zbog odnosa sa majkom i zato što nema njenu podršku, a Ani je priznao da bi nakon izlaska odmah otišao da reši problem koji ima sa majkom i bivšom devojkom.

 

Izvor: Srbija Danas/Srpski telegraf

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *