TO JOJ NEĆE OPROSTITI: Biljana Dragojević otkrila šta joj je rekla Aleksandra pred ulazak u Zadrugu! Jednu stvar joj je ŽESTOKO ZAMERILA

Slagala je sve?!

Sinoć je cela nacija bila prikovana za male ekrane, prateći povratak Aleksandre Subotić u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima „Zadruga 2“. Subotićeva je svojim ulaskom u Belu kuću napravila haos rekordnom brzinom, a njenom bivšem dečku Davidu Dragojeviću nije bilo lako da sakrije šokirani izraz lica, kada ju je ugledao na vratima.

Davidova majka, Biljana Dragojević prokomentarisala je Aleksandrin povratak u rijaliti.

Loading...

– Iskreno rečeno i očekivala sam takvu reakciju, ja bih pustila da vidimo šta će se dalje dešavati. Mislim da je Aleksandra malo preterala u tim stvarima – prokomentarisala je Biljana i navela da su male šanse da dođe do pomirenja između njenog sina i Aleksandre:

– Ako Aleksandra i dalje bude imala ovakav stav, mislim da će totalno ugasiti Davida. Njemu je upravo smetalo njeno napadano ponašanje prva tri meseca, gde je on bio opterećen psihički i to ga je udaljilo od nje. Ona ako nastavi da se agresivno ponaša i da bude drska, sumnjam da će David bilo kakav korak prema njoj napraviti. Mislim da će David izdržati, jer osim toga bilo bi glupo da on zbog bilo čega izađe napolje. Malo mi je glupo što se sve tako dešava, neka sami rešavaju, ja se tu ne bih mešala. Ostajem pri stavu da Ana Korać nije devojka za Davida, kao i da emocije s njene strane nisu iskrene – kaže Biljana.

Aleksandra je istakla i da je njena majka, Ljuba Pantović bila u pravu za neke stvari kada je reč o Davidu, a Biljana je rekla da je Aleksandra povređena i da će se stvari na kraju srediti između njih dvoje.

– Aleksandra je rekla da je Ljuba nešto bila u pravu, nešto nije. Mislim da je Aleksandra malo povređena, mislim da će na kraju sve doći na svoje, samo treba vreme da prođe – rekla je Biljana.

Subotićeva je sinoć prokomentarisala i to da joj je Biljana rekla da slobodno gazi Davida, jer je to zaslužio, a ona ističe da i nije baš tako.

– Nisam mislila bukvalno da ga gazi, ja sam joj rekla da uđe u miru, ne mislim da će da trepće sve vreme. Da ne dozvoli da bude kao Ljuba, ona Karađorđa pljune, to je meni toliko nisko i prosto. David nije zaslužio to, oni su imali dve godine veze i to je zaista ljubav – ističe Biljana.

Biljana je i demantovala Aleksandrine navode da je ona njima renovirala kuću i da je bilo šta uložila u njihov porodični dom, već da je samo sredila Davidovu i njenu sobu.

– Svi smo gledali kada je ona izašla da je tu još uvek bilo „Čekaj me kući kod mame“, i ona i jeste bila kod mene. Sve se brzo desilo, za tri meseca se svašta desilo. Možda je malo preterala u nekim pričama. Ona ništa nije uložila, oni su sredili njima sobu i to je to. To je tolika glupost što sam čula, ne znam odakle joj to. Ona je otišla iz kuće, njoj zaista dobro idu te reklame, ona je lepa i zgodna devojka. To joj zameram što je rekla, za renoviranje, ja sam izričita da snajke ne treba da ulažu u moju kuću, ona nije ulagala ni u naš lokal – kaže Biljana i otkriva ko sada čuva Aleksandrinu ćerkicu, Magdalenu:

Magdalena je u Novom Sadu u stanu sa Aleksandrinom dobrom prijateljicom, ja mogu da je viđam kad god hoću. Ona nije poništila papir, još dok sam ja brinula o Magdaleni – rekla je Biljana.

David je više puta u „Zadruzi“ imao želju da razgovara sa svojim bratom, Dejanom Dragojevićem, a Biljana je rekla da nije u kontaktu sa svojim mlađim sinom, ali da su mu njena vrata uvek otvorena.

– Nismo u kontaktu, za njih uvek čujem preko bivšeg supruga, da im je dobro, da im je lepo i da su se skućili. Kad budu poželeli ja sam uvek tu – završava Biljana.

Izvor: Pink.rs/I. M.

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *