ZORICA MARKOVIĆ OTKRILA KAKO STVARNO FUNKCIONIŠE RIJALITI: Pevačica razvezala jezik, zbog ovoga više ništa NEĆE BITI ISTO!

Zorica Marković vrsan je rijaliti igrač, jer je više puta bila član istog. Ona je pokupila dovoljno znanja za ovakvu vrstu programa, pa je sada otkrila šta se dešava iza kamera, a što gledaocima do sada niko nije rekao.

„Što se mene tiče ja sam 1. 000 puta slagala. Postoji u Zadruzi u svađi takmičenje i ko će više da laže! Jer mi kada krenemo tada nema kontrole, kao što sam ja imala svađu sa Kulićkom. Znači sve što je ona rekla za meje je laž. Nije problem da se laže. Tamo možeš na tonu stvari da izmisliš. Ja za Kulićeve jesam lagala. Znači, u svađi duguješ pare nekom Radetum kakav crni laže majko mila. Pa ja izmislim „imaš švaler aginekologa na primer. E to sam izmislila.

Ona se nadovezala na ovo pa otkrila odakle njoj sve one tačne informacije, pored gomile koje je izmislila u rijalitiju.

Loading...

„Što se tiče izvora informacija, evo odakle meni sve to. Ja sam imala svoje restorane, kroz kafanu prođe i ku*ta i mu*ta. Prolaze ljudi, Beograd jeste milionski grad, ali znaju se ljudi“, zaključila je Markovićeva u emisiji „Magazin In“.

Izvor: Kurir.rs

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *