POJAVIO SE SKANDALOZAN SNIMAK! David i Ana BEŽE iz Zadruge! Otišli u Rajski vrat, pa tražili prolaz i način kako da ODU ZAUVEK!

Ne mogu više da izdrže.

Zaljubljeni par Ana Korać i David Dragojević su postali veoma nervozni od onog momenta kada su ugledali Aleksandru Subotić na vratima.

David, koji je samo nekoliko dana nakon što je Aleksandra 7. januara napustila „Zadrugu“ uplovio u vezu sa Koraćevom, tokom noći imao žestoku raspravu sa svojom bivšom koju je javno terao iz kuće, a da mu je teško zbog njenog povratka dokazao je i danas. Videvši da nema kud i da će u narednom periodu biti suočen sa istinom, David je ispitivao teren i najlakši način da pobegne sa svojom sadašnjom devojkom Anom, u čemu mu je i ona pomogla.

Loading...

Naime, oni su otišli do Rajskog vrta pod izgovorom da vežbaju, a Koraćeva je odmah po ulasku signalizirala Davidu na vrata koja ih mogu odvesti izvan velelepnog imanja. Ako je suditi prema njihovoj reakciji i ponašanju, Ana i David planiraju bekstvo iz „Zadruge 2“, jer se pribojavaju da njihova veza, čiju iskrenost u poslednje vreme svi dovode u pitanje, neće opstati sada kada je tu Aleksandra, koja je rešila da ih raskrinka jednom za svagda!

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Izvor: Alo.rs/I. M

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …