JELENA SE PRE UBISTVA OBRATILA MOĆNIKU: U ceo slučaj su umešani i POLITIČARI! OVO SU POMAGAČI I ČISTAČI ZLOČINA

Saučesnici i čistači dokaza sa mesta zločina naći će se u dopunjenoj optužnici

Pevačica Jelena Marjanović (33) ubijena je pre tačno tri godine, 2. aprila 2016. godine, ali do današnjeg dana nije utvrđeno ko su ubice! Suprug Zoran Marjanović (39) optužen je za teško ubistvo, za koje je zaprećena kazna do 40 godina zatvora, ali optužnica još nije potvrđena!

Kako „Alo!“ saznaje, saučesnici i čistači dokaza sa mesta zločina naći će se u dopunjenoj optužnici.

Loading...

– Jeleninubica je imao nekoliko pomagača i čistača tragova sa mesta zločina. Na osnovu određenih dokaza iz istrage i mojih vizija, urađeni su njihovi foto-roboti. Čovek sa šiškama i drugi sa pljosnatom glavom (imena poznata redakciji) bili su na mestu zločina. Muškarac sa širokim nozdrvama angažovan je naknadno za čišćenje tragova sa mesta zločina, kao i muškarac sa bradom. Foto-roboti su urađeni po mojim vizijama u kancelariji šerifa u gradu Largo, u američkoj saveznoj državi Florida, gde trenutno živim i pomažem u rešavanju brojnih zločina – kaže za „Alo!“ Robert Kajsler.

– U slučaj su umešani i pojedini političari, koji su pomagali osumnjičenima da se sve zataška, a istraga usmeri u pogrešnom pravcu. Urađeni su i njihovi foto-roboti. Spreman sam da ih uskoro obelodanim! Jelena se neposredno pre smrti obratila jednom moćniku za pomoć, ali od toga nije imala vajde. Umesto očekivane zaštite, bila je ostavljena na cedilu! Po mojoj viziji je urađen i njegov foto-robot – kaže naš sagovornik i podseća da su inspektori od početka istrage tvrdili da osoba koja je brutalno usmrtila Jelenu nije mogla sama da zametne tragove zločina.

Podsećanja radi, Jelenino telo nađeno je 3. aprila 2016. u kanalu u naselju Crvenka u Borči. Gotovo godinu i po kasnije, kada je izgledalo da ubica neće biti otkriven, uhapšen je njen suprug Zoran zbog sumnje da je počinio zločin. On je u pritvoru proveo 10 meseci, posle čega je pušten da se brani sa slobode. Optužnica protiv njega je dva puta podizana i isto toliko puta vraćana na dopunu „radi boljeg razjašnjenja stanja stvari“. Slučaj je nedavno preuzeo novi tužilac, ali još nije odlučeno da li će optužnica, posle nove dopune, biti potvrđena, odbačena ili nanovo vraćena na doradu.

Milion za informaciju o ubistvu

– 2 puta je podizana optužnica protiv Zorana i dva puta je vraćena na dopunu

– 2 puta je Zoran pao na poligrafu

– 4 člana porodice Marjanović bila su na poligrafu

-10 meseci Zoran bio u pritvoru

– 40 godina preti Jeleninom ubici

– 400 strana ima veštačenje mobilnih telefona porodice Marjanović, koje ukazuje gde su bili u vreme njenog nestanka

-1.000.000 dinara ponudio je „Informer“ za informaciju o ubici

– 2.000 policajaca je radilo na slučaju

Izvor: Espreso.rs

Loading...

About Autor

Check Also

Branio sam na smrt osuđene“ (4)

[ad_1] „Druže predsedniče, druže stalni sudija, i drugovi sudije porotnici. Svedoci smo epiloga jedne teške …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *