NATO je namerno ubio ljude u RTS-u, evo i ZAŠTO: Nakon bombardovanja Klinton je izjavio KLJUČNU REČENICU

Na pitanje Miroslava Lazanskog da li je SRJ, pre dvadeset godina, ušla u rat protiv NATO-a sa nekom medijskom strategijom, Milanović odgovara odrično.

Nekadašnji generalni direktor Radio-televizije Srbije Dragoljub Milanović tvrdi da niko nije verovao da će Savezna Republika Jugoslavija zaista biti bombardovana i napominje da su strani novinari, u noći kada je bio bombardovan RTS, bili u zgradi televizije pre samog napada. Završili su posao i otišli.

U emisiji „Na nišanu Lazanskog“, Milanović, koji je bio direktor RTS u vreme bombardovanja, podseća da je Bil Klinton, tadašnji predsednik SAD, priznao da su oni hteli da kazne propagandnu mašineriju Miloševića.

Loading...

– To je izjavio dan posle bombardovanja RTS-a. Dakle, oni su hteli da nas kazne, da pobiju ljude. Da su hteli samo štetu, mogli su samo da sruše antenski stub uz zgradu i program ne bismo mogli duže vreme da emitujemo. Međutim, hteli su da pobiju ljude – napominje Milanović.

Na pitanje Miroslava Lazanskog da li je SRJ, pre dvadeset godina, ušla u rat protiv NATO-a sa nekom medijskom strategijom, Milanović odgovara odrično.

– O medijskoj strategiji se ne bi moglo govoriti ni tokom bombardovanja, ni pre njega, niti posle. Nikakve strategije nije bilo, a jedino što smo mi, hteli — ne hteli, morali, to je da odgovaramo na tu satanizaciju Srbije koja je bila neverovatna, bar za mene i ljude koji su sa mnom radili. Pitanje je da li je i kasnije, nakon bombardovanja, neka zemlja u svetu dostigla takav stepen satanizacije kao mi – rekao je Milanović.

Izvor: Srbija Danas/rs.sputniknews.com

Loading...

About Autor

Check Also

Evo koliku penziju će dobiti Mile Kitić !

Mile Kitić (68) već dve godine prima nemačku penziju, koja mesečno iznosi oko 1.600 evra, saznaje …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *