SPREMAJU NEREDE ZA 13. APRIL! Đilas, Jeremić i Obradović spremni da naprave haos u zemlji!

Lideri dela opozicionih stranaka u Srbiji spremaju sukobe u kojima bi se Srbi tukli protiv Srba.

Savez za Srbiju najavio je da će 13. aprila opozicioni protesti ući u novu fazu koja obuhvata sve vidove građanske neposlušnosti, opcije koje se razmatraju uključuju blokade ulica i nastave na fakultetima.

Opozicioni lideri spremni su da naprave haos u zemlji kako bi ostvarili svoje ciljeve, a što bi bila uvertira u nasilnu promenu vlasti u zemlji.

Loading...

Kako se navodi, te opcije ranije je pominjao i jedan od lidera SzS, predsednik Dveri Boško Obradović, koji je predvodio vandalski upad u RTS i važi za zagovornika radikalnih metoda protesta, pošto na izborima nema ni teoretske šanse da dobije poverenje građana. Njegov pristup nema jedinstvenu podršku u vrhu SzS-a, niti među organizatorima protesta, jer mnogi smatraju da takve i slične metode nanose štetu njihovoj „borbi“, budući da vlastima daju prostora da govore o nasilnim protestima.

Kako bi protesti mogli da izgledaju posle 13. aprila može se naslutiti i iz akcije SzS-a tokom proteklog vikenda kada je nakratko barikadama zaustavljen saobraćaj u centru Beograda.

Izvor: Srbija Danas/ Večernje novosti

Loading...

About Autor

Check Also

KIJEV IGNORIŠE ČINJENICE: Na čijoj strani je bila Irina Farion

Ukrajinski mediji javili su da je bivša poslanica Vrhovne rade Ukrajine Irina Farion sahranjena u …