NE MOŽE VIŠE! Darko Lazić OTKAZAO TERAPIJU! I dalje je na štakama, leči se na SVOJU RUKU, a sve zbog JEDNOG RAZLOGA!

Pevač doneo odluke

Darko Lazić je nakon saobraćajne nesreće dugo bio u bolnici na lečenju, a po izlasku je dobio specijalnu terapiju koje mora da se pridržava kako bi ponovo stao na noge bez štaka.

Ipak, on je odlučio da ovu terapiju prekine jer smatra da će uskoro moći da stane na noge. On se vratio u roditeljski dom u Brestaču, a kako bi se oporavio od nesreće jednom nedeljno odlazi u Dom Zdravlja u Rumi.

Loading...

Muka mi je od terapija. Ne mogu više. Neću da idem nigde. Dobro sam i ide sve nabolje. Još malo, pa bacam i ove štake. Dosta je više, ne mogu da ležim u krevetu“, požalio se prijateljima navodno.

Darko je do Božića sarađivao sa lekarima i radio šta mu se kaže, ali nakon Božića i prelaska na kućno lečenje prestao je da se pridržava terapije i terapeut mu više ne dolazi kao ranije, a to nije dobro za njegovo stanje.

Navodno je ovu odluku doneo zbog trudne verenice.

„Ne želi da se razdvaja od Marine i hoće da uživa u svakom trenutku njene trudnoće. Pošto trenutno ne radi, vreme uglavnom provodi sa njom, porodicom i prijateljima. Iako još nije stao na scenu, počeo je da posećuje javne događaje i izlazi po kafanama, ali se ne opija kao ranije, popije čašu, dve“, kaže izvor za Kurir.

 

Izvor: Kurir.rs

 

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *