PUTIN SRBIJI DAO TAJNO ORUŽJE: Albanci u strahu, mediju pišu da Rusija iz centra Niša PLANIRA INVAZIJU NA KOSOVO!

Ruska Federacija ima geostrateški interes za Zapadni Balkan, kao i za čitav Mediteran, prenose albanski mediji

Brojni albanski mediji su juče objavili vest da je predsednik Rusije Vladimir Putin dao Srbiji moćno „sofisticirano oružje“! Prema pisanju tamošnjih portala, najmodernije oružje je iz Rusije tajno preneseno u Rusko-srpski humanitarni centar u Nišu i biće upotrebljeno za navodnu invaziju na Kosovo!

„Rusija je prodala sofisticirano oružje Srbije, uključujući borbene avione Mig-29 i teška oklopna vozila. Ona želi da izazove nasilni sukob između Kosova i Srbije kako bi diskreditovala kosovski projekat i zbunila SAD i NATO u regionalnim sporovima“ , pišu tamošnji mediji, dodajući da je humanitarna baza u Nišu zapravo tajni špijunski centar za zemlje u regionu.

Loading...

Oni navode da Rusija ima geostrateški interes za Zapadni Balkan, kao i za mediteranske zemlje, budući da Balkan posebno nudi dobru priliku za Rusiju da preuzme političkih i ekonomskih mera za ugrožavanje geostrateških interesa EU.

Vojno politički komentator Miroslav Lazanski tvrdi da to što su Albanci u panici ne bi trebalo da nas dotiče, ili uznemirava.

To što pišu su najobičnije gluposti, centar u Nišu ima isključivo humanitarnu nameru i ne znam zašto bismo to bilo kome po stoti put objašnjavali ili dokazivali. Ako je njima lepše da oni misle da se tamo krije „sofisticirano oružje“ , neka ih, izjavio je on.

Izvor: Espreso.rs

Loading...

About Autor

Check Also

Evo koliku penziju će dobiti Mile Kitić !

Mile Kitić (68) već dve godine prima nemačku penziju, koja mesečno iznosi oko 1.600 evra, saznaje …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *