DAČIĆ IZDAO VAŽNO UPOZORENJE GRAĐANIMA! Nastao je MUK u studiju RTS

Šef srpske diplomatije rekao je svoj stav

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je, povodom saopštenja ambasade Velike Britanije u kome je savetovala svoje građane da ne putuju na sever Kosova zbog kriminala, da i on upozorava građane Srbije da ne putuju u tu zemlju zbog velike političke nestabilnosti i jer je tamo trenutno veliki politički haos.

„Ako (građani) imaju neke druge destinacije, preporučujem im da ne idu tamo da ne bi bili u opasnosti zbog svakodnevnih demonstracija. Namerno sam ciničan, jer kada neko pored terorista, koljača i zločinaca u Prištini govori da je kriminal na severu Kosova, to je laž. Sigurno ga ima, ali nema ga više nego u Prištini, počev od trgovine ljudskim organima pa do ratnih zločina, načina na koji se finansira albanska mafija koja je glavna u toj istoj Velikoj Britaniji“, rekao je Dačić za RTS.

Loading...

Prema njegovim rečima, to može da se posmatra i sa političke strane zašto oni baš sada govore o severu.

„Priština je svesna da im stvari ne idu na ruku i da se stvari odvijaju ka dogovoru, a oni dogovor ne žele i smatraju ga gubitkom u odnosu na ono što su postigli, a to je da su proglasili nezavisnost i zato ulažu sve da dogovor blokiraju“, rekao je Dačić.

Izvor: Espreso.rs

Loading...

About Autor

Check Also

Evo koliku penziju će dobiti Mile Kitić !

Mile Kitić (68) već dve godine prima nemačku penziju, koja mesečno iznosi oko 1.600 evra, saznaje …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *