ISPLIVALA TAJNA Drama u kući Dragojevića: Mungos pretio Biljani, slupao joj telefon i hteo da je prebije, a sve je krenulo od ovih Davidovih reči!

Aleksandra nije mogla da ćuti, a Davidova reakcija je skandalozna

Takmičari irijalitija „Zadruga“ sinoć su odgovarali na pitanja gledaoca, a mnogima nije bilo ni malo prijatno.

Naime, Lepi Mića dobio je pitanje zbog čega pokazuje iz dana u dan sve više pesimizma kada je reč o vezi Ane Korać i Davida Dragojevića. Tokom Mićinog izlaganja umešala se Aleksandra Subotić koja je rekla za Davida da u životu nije bila sa glupljim dečkom od njega, a zatim je otkrila šta se dešavalo u domu Dragojevića kada je David imao poziv sa majkom u koji se umešao njegov očuh.

Loading...

„Mislim da Ana i David treba da raskinu ovu vezu. Ona se zaljubila, ali njihova priča je zasnovana na temeljima koji će uvek biti osporavani. Aleksandra, ti si lagala sebe. Sada Ana laže sebe. Aleksandra govorila si da je on čovek tvog života, a sada pričaš da je glup kao konj„, govorio je Mića.

„Muka mi je od toga: „Jadna Ana, zaljubila se“. Planirala je kako da ga šutne. Sa glupljim dečkom u životu nisam bila! Ja sam kod njegove majke živela sve do trenutka kada nije bio onaj poziv. Onda je Mungos uzeo telefon Biljani i hteo da je prebije„, pričala je Aleksandra, pa se obratila Davidu.

Onda sam ja sutradan tvojoj majci kupila novi telefon i zbog toga sam otišla. Ti si govorio da je Mungos uhvati za šiju, to si ti pričao ovde! Mungos je upao polupijan, zamalo je nije udario kada je imala poziv sa tobom i posle toga je dva sata pretio da će nas prebiti. Ja sam posle toga otišla od kuće. Pričam istinu, da znaš šta se dešavalo. Pričam ti nešto što je tačno“, govorila je Subotićeva Dragojeviću.

 

Izvor: Alo.rs

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *