MOLI BOGA DA IZAĐE! Milijanina MAJKA u SUZAMA – Ona ima POREMEĆAJ! Brutalna ispovest, a njena DRUGA ĆERKA…

Ljubav između Milojka Božić (74) i Miljane Bogdanović (21) podelila je Srbiju, a dok mnogi procenjuju svaki njihov postupak u „Parovima“, majka ove dvadesetjednogodišnje devojke otkrila je kako se nosi s kritikama i osudama okoline.

– Išla sam sa njom kod psihijatra, išla je i ona sama posle. Mislim da moje dete nije bolesno, ona prosto ima poremećaj. To je tako, ona voli starije muškarce i to sam prihvatila. Tako je od kada je bila mala i tu nema šta da se uradi. Pričala sam sa njenim psihijatrom i objašnjeno mi je da će sve biti još gore ukoliko se mi kao roditelji suprotstavimo. Milijana je moje dete i šta je trebako da ja kao majka uradim? Šta bi druge majke uradile na mom mestu, pitam ja njih. Lako je osuditi, samo ja znam kroz šta sam prošla. Ona je moje dete, ja se njom ponosim, neću je se odreći i ne stidim je se. Ima devojaka koje rade mnogo gore stvari nego što ona radi, prosto, ona voli starije muškarce i to je to. Lako je nekome ruku odseći, al’ ajde nasadite mu je. Imam i mlađu ćerku, ona je potpuna suprotnost – priča Slađana i dodaje da je Milijana sama odlučila da ne živi sa njima u gradu, već kod bake u selu.

– Milijana je živela s nama u stanu godinu dana, dok je radila u jednoj firmi. Njoj je to bilo užas, ona voli selo i zato je otišla kod bake u Pilatoviće. Ima dvorište i slobodu, voli da šeta kuče i da je napolju, mi joj to ne branimo, zašto bismo. Milijanin otac nije bio u svađi sa ćerkom, sve je počelo onog trenutka kada je ona javno pričala o svojoj vezi. Mi smo znali da je ona sa Milojkom, ali prosto njen otac nije bio za to da se o tome priča na taj način – objasnila je Slađana, koja priznaje da joj je teško da gleda ćerku u rijalitiju…

Loading...

– Gledam kad stignem i jako mi je teško, Milijana tu nije onakva kakva je napolju, nije raspoložena i nasmejana. Ona je ušla u zverinjak i znam da joj uopšte nije lako. Moja ćerka nije kao ti ljudi kojima je okružena, nije prevarant i manipulator i znam da to nikada neće postati. Sigurna sam u svoje dete i ona ne treba da bude kao oni. Mislim da moli Boga da izađe i da se pokajala kada je shvatila gde je došla. Nije očekivala da će joj tamo biti tako. Pogubila se među tim ljudima, ali sve što govori pred kamerama je istina – ispričala je Bogdanovićka, koja je potvrdila priču o silovanju koju je njena ćerka iznela pred kamerama.

 

Izvor: Srbija Danas/Blic

 

Loading...

About Autor

Check Also

Branio sam na smrt osuđene“ (4)

[ad_1] „Druže predsedniče, druže stalni sudija, i drugovi sudije porotnici. Svedoci smo epiloga jedne teške …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *