PRIZOR OD KOG ĆETE SE NAJEŽITI! Karleuša sedela na Divninom grobu, a onda uradila nešto što će vam slomiti srce!

Ekipa „Paparaco lova“ snimila je pop divu u nekoliko navrata i prikazala kako ona živi nakon smrti majke i odlaska supruga Duška Tošića u Kinu.

Jelena Karleuša i dalje, mesec dana nakon smrti majke Divne Kareluše, redovno posećuje njen grob, čisti ga i brine se da cveće bude uvek sveže. Iako se vratila poslovnim obavezama, pevačica je često na Bežanijskom groblju, gde provodi i po više od sat vremena.

Jelena je obišla mesto na kom Divna počiva dva dana pre nego što se pojavila u javnosti prvi put nakon smrti majke. Ona je ta koja se brine da na grobu uvek ima svežeg cveća, ali i da spomenik bude čist.

Loading...

Ona je brisala prašinu i sklanjala lišće koje je vetar tokom noći naneo. Sve vreme je bila u crnoj jakni, a na glavi imala kapuljaču. nakon par minuta, kada je završila sa čišćenjem, sela je, pa je tokom razgovora s tetkom Danijelom, koja je bila sa njom, očigledno pravila neke planove u vezi sa spomenikom, jer je nešto objašnjavala pokazujući upravo na njega.

Jelena i Danijela su se potom uputile ka jednoj privatnoj školi, gde je sačekala ćerke, pa se sa njima vratila u stan na Dedinju.

Sutradan je tetka Danijela ponovo došla kod karleuše, uveče su se uputile ka frizerskom salonu.

Jelena je sedela za šamponjerom i pričala sa frizerkom dok joj je ona prala kosu.

Posle tretmana, Karleuša je iz salona izašla, kao i svaka žena, boljeg raspoloženja, a na licu je imala blagi osmeh. Odatle se s tetkom uputila kući.

Izvor: Alo.rs/B.Z.

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *