OTKRIVENO ŠTA SE KRIJE IZA PROSLAVE U PRIŠTINI: Hilari ruši Trampa albanskim dolarima! Dolazi po novac sa najvećom srpskom krvnicom!

Hilari Klinton se možda neće ponovo kandidovati za mesto predsednika SAD, ali će se i te kako pitati ko će od demokrata stati na crtu Donaldu Trampu za izbore 2020!

Upravo zbog toga bi i Hilari Klinton trebalo da se pojavi 12. juna u Prištini, i to u društvu Medlin Olbrajt, ali ne da bi uveličala proslavu koju organizuju Haradinaj i Tači, nego da bi obezbedila „podršku albanske zajednice“, odnosno njihove novčanike, s obzirom na to da se očekuje da u dobroj meri finansiraju kampanju demokrata da ne bi doživeli debakl kao na izborima 2016.

Hilari Klinton i sada važi za jednu od najuticajnijih ličnosti među demokratama, a upravo bi njena podrška, javna i finansijska, trebalo da bude presudna u odabiru kandidata koji bi naredne godine trebalo da sruši Donalda Trampa.

Loading...

Ne treba zaboraviti i na pisanje prištinskih medija da bi Ramuš Haradinaj trebalo da otputuje za SAD, gde bi trebalo da se sastane s „predstavnicima albanske katoličke zajednice“. Barem tako tvrdi prištinski „Lajmi“, pozivajući se na izvore iz Haradinajevog kabineta.

„Haradinaj odlazi u SAD, a tamo će se sastati s albanskom katoličkom zajednicom“, rekao je neimenovani izvor, a razlog sastanka je takođe lobiranje za podršku demokratama za izbore 2020. i finansiranje Hilari Klinton, odnosno kandidata kog ona odluči da podrži.

Inače, Hilari Klinton je nedavno demantovala je da će po drugi put ući u trku za predsednika 2020, ali je tom prilikom i istakla:

Neću se kandidovati, ali ću nastaviti da radim i zastupam ono u šta verujem“ rekla je Klintonova za njujorški TV program „Njuz 12“, navodeći da je razgovarala s nekim od demokrata koji su najavili kandidaturu za sledeći krug izbora.

– Rekla sam im svima: „Ne uzimajte ništa zdravo za gotovo“ – izjavila je Klintonova.

Kako su nedavno pisali češki mediji, Madlen Olbrajt, bivša američka državna sekretarka, od prodaje „Telekoma Kosova“ zaradila je 20 miliona evra. I ona bi trebalo 12. juna da se pojavi u Prištini.

 

Izvor: Alo.rs

 

Loading...

About Autor

Check Also

Evo koliku penziju će dobiti Mile Kitić !

Mile Kitić (68) već dve godine prima nemačku penziju, koja mesečno iznosi oko 1.600 evra, saznaje …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *