PROMENILA PLOČU! Biljana Dragojević majka uživo u programu pred OPLELA PO ANI I SUBOTIĆKI! A tek da čujete šta je rekla za Davida

Otkrila šta joj sve leži na duši…

Biljana Dragojević, majka Davida Dragojevića, sinoć je gostovala u emisiji koja je posvećena rijalitiju „Zadruga 2“ kao podrška svom sinu koji je nominovan za izbacivanje.

Ona za njegovu sadašnju devojku Anu Korać, kao ni za bivšu Aleksandru Subotić, nije imala lepe reči.

Loading...

Biljana prati dešavanja u Beloj kući koja su od kada se Aleksandra Subotić vratila u „Zadrugu“ iz dana u dan sve turbulentnija, pa je u emisiji uživo oplela po Ani Korać, s obzirom na to da ne podržava Davidovu vezu sa njom.

– Kako komentarišete to što je Ana tokom dana Davida uporedila sa filmom „Tata na određeno vreme“ i kako ste se osećali kada je David počeo da se približava Ani? – pitala je voditeljka Dušica Jakovljević Biljanu.

– Pa, ume Ana tako da bocne… Bilo je strašno. Bila sam u nezgodnoj situaciji, to mi je sin, znam šta je bilo pre tri meseca i da su imali turbulentnu vezu, da su imali puno svađa, rasprava. Dosta je bila loše, ona (Aleksandra) je plakala, šta sam mogla da kažem? Nisam mogla da kažem da to nije istina – objasnila je Biljana, a onda se osvrnula i na svađe Davida i Aleksandre.

– Biram reči, zato što to ljudi različito tumače. Naravno da podržavam moje dete, to je moj sin. Bilo da to bude Ana ili Aleksandra ili neka treća, nebitno je. Ja sam samo realna. Bila sam na Aleksandrinoj strani, uvredilo me je što je iznosila neke stvari… Ona želi da povredi Davida, ali nesvesno i mene povređuje – odgovorila je Biljana, što je mnoge iznenadilo budući da je sa Aleksandrom sve do njenog povratka u „Zadrugu“ bila u odličnim odnosima i podržavala ju je.

Izvor: Alo.rs/A.K.

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *