SKANDAL – KARLEUŠA FIZIČKI NAPALA SAŠU NA SNIMANJU ZG: Popović otkrio OVO JAVNO, pa dobio po ustima

Auu!

Dve takmičarke borile su se u duelu, a žiri je kao i uvek imao brutalne komentare.

Sanja koja ima 17 godina oduševila je Đorđa Davida, kom je bila veoma simpatična, a Jelena Karleuša savetovala ju je da uradi usne.

Loading...

– Ja imam samo jednu želju, a to je da ti uradiš usta. Kajli Džener je sa 16 godina uradila usta – rekla je Jelena, a Saša joj je odmah odbrusio kako to nije u redu i da je mlada.

– Ti treba da budeš neutralan i vodiš ovaj cirkus, brojiš dukate, a da pustiš životinje da zabavljaju masu. Predrasude su jake. Ovde je OK da biješ ženu, a ona koja napuni usta naziva se pogrdnim imenima. U Arapskim zemljama devojke od roditelja dobijaju na poklon operacije – rekla je ona.

– Sanja, da li ćeš dozvoliti ako prođeš u sledeći krug da ideš da ti napumpaju usta? – pitao je on takmičarku, a Jelena ga je prekinula.

– On je podržavao da devojke od 29 godina idu i pevaju po svadbama, ti razmišljaj kao Kajli Džener koja je napravila imperiju – dobacila je Karleuša.

Saša Popović je pomenuo kako je štitio Milicu Pavlović.

– Nikada nijednoj devojčici nismo pravili guze, usta, oči, nos. Vodili smo računa i o Milici Pavlović i Todorović – govorio je Saša, a Jelena mu je stavila ruku na usta.

Izvor: Srbija Danas

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *