VANREDNO UBACIVANJE! Sinoć je ONA ušla u Zadrugu! Sprema se SVADBA, nije znao gde se nalazi kada ju je video!

Biće veselo

Po nedavno promenjenom rasporedu, subota je u rijalitiju „Zadruga 2“ rezervisana za izbacivanje, a ove nedelje su nominovani David Dragojević i Marko Stolić. Međutim, produkcija rijalitija je rešila da iznenadi sve i da organizuje i vanredno ubacivanje.

U Belu kuću je stigla nova učesnica Elvira Ivazović iz Novog Sada, za koju je Veliki šef mislio da će biti idealna partnerka Bori Santani.

Loading...

– Vlasnica sam butika u centru Novog Sada. Ja sam lider u životu i zato mi je ovaj rijaliti izazov. Porodica mi je rekla „jao, ne moj molim te“. Ljubav je jedna ozbiljna stvar i to je stvar interesa. Možda ja od Bore napravim jednog ozbiljnog muzičara. Radila sam i na televiziji. Jako sam ponosna, moj horoskopski znak i podznak imaju Aleksandar Vučić i Madona – ispričala je Elvira.

– Mislim da mogu da budem dobra sa svima. Jako sam prilagodljiva, volim psihologiju. Završila sam fakultet, pročitala sam dosta knjiga. Ja sam jedina devojka koja je prirodna tamo, nemam nikakve operacije, želim da vratim u fokus nešto što se zove prirodna lepota. Želim i da se bavim humanitarnim radom – dodala je ona, a zatim je otkrila šta misli kako će se snaći u „Zadruzi 2“.

– Mislim da mogu da budem dobra sa svima. Jako sam prilagodljiva, volim psihologiju. Završila sam fakultet, pročitala sam dosta knjiga. Ja sam jedina devojka koja je prirodna tamo, nemam nikakve operacije, želim da vratim u fokus nešto što se zove prirodna lepota. Želim i da se bavim humanitarnim radom.

Ko zna, možda ćemo na kraju gledati i svadbu Santane i Elvire.

Ivazovićevu su u Rajskom vrtu dočekali Miki Đuričić i njegov „sin“ Bora. Upoznali su se s njom i uveli je u Belu kuću gde su učesnici vriskali i burno je pozdravili.

Svi su je dočekali sa osmehom kada su čuli da je ušla jednim delom zbog Bore. Ona se kratko predstavila, a onda je usledio aplauz zadrugara jer su konačno videli osmeh na Santaninom licu.

Izvor: Alo.rs/A.K.

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *