„VUKLA SE PO KALUĐERICI SA STARIJIM MOMCIMA“: Srboljub poludeo pa opleo i otkrio sve Aleksandrine PRLJAVE TAJNE iz spoljašnjeg sveta!

Stric stao na Davidovu stranu

Od povratka Aleksandre Subotić u Zadrugu 2, prošlo je skoro nedelju dana, a strasti se ne stišavaju. Ona i dalje po svaku cenu pokušava da odvoji bivšeg dečka Davida Dragojevića od sadašnje devojke Ane Korać, a svaku priliku koristi da mu skrene pažnju na sebe i da bude u njegovoj blizini kako bi isprovocirala ljubomoru izmešđu njih dvoje.

Aleksandrinom stricu Srbi Subotiću više je nego jasno šta njegova bratanica pokušava da napravi ali mu nikako nije jasno zbog čega to radi, pa je otkrio i šta misli o celoj to priči, ali i šta se Aleksandri dešavalo pre nego što se vratila u rijaliti.

Loading...

„Ne znam šta joj je trebalo da opet ulazi u Zadrugu. Smoriće se. Za deset dana će da pukne. Ona nema šta da traži tamo. Stvarno će imati problema tamo. Te žene koje je finansiraju insistiraju da one bude u „Zadruzi“, i meni tu više ništa nije jasno“, iskren je Srba.

„Ne razumem stvarno. Vukla se tu po Kaluđerici sa ovim nekim starijim momcima tamo vamo i sad opet kod Davida? Ne znam šta oće od njega, i šta misli da će da se desi? Ja bih njega da sam na njenom mestu pustio da nastavi. Šta? Čemu? Ne razumem…To stvarno ne shvatam. A on je budala. On se primio na te pare. Koristio je to sve dok je mogao, sad je krenuo dalje i to je cela priča, i ja mislim da ona treba da ga pusti“, otvoreno je ispričao Srba.

Izvor: Espreso/R.J.

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *