BILA JE LUDA ZA NJIM, A ON JE KULIRAO! On je bio prva i jedina Karleušina NEUZVRAĆENA LJUBAV, Jelena mu se BRUTALNO OSVETILA!

Pop diva važi za osobu koja nema dlake na jeziku, pa je zbog čega je često bila u sukobu sa svojim okruženjem.

Otkako se pojavila na javnoj sceni, bila je jedinstvena i svoja. Ona se odmah izdvojila od ostalih koleginica na estradi svojim ponašanjem, izjavama i nastupima i time je opravdala nadimak koji je dobila  – „mala od skandala“.

Međutim, postoji jedan muškarac koji joj nije uzvratio ljubav. Radi se o pevaču Željku Šašiću, u koga je Jelena bila zaljubljena još kao tinejdžerka.

Loading...

– Verujem da je njemu ta priča veoma smešna, a i meni je sada. Željko je divan momak, ali moj ukus se od tada, kada sam imala četrnaest godina, drastično promenio. Sve moje dečje ljubavi bile su divne. Svaka mi je bila uzvraćena sve do u to vreme mladog pevača Šašića, koji je bio mnogo stariji od mene i, naravno, dete ga nije interesovalo. E, tu sam doživela prvo ljubavno razočaranje, ali i usvojila pouku: za ljubav se treba boriti – ispričala je mnogo godina kasnije Jelena Karleuša i kaže da se nikada nije stidela nijednog perioda svog života.

Ne mogu da kažem da se stidim bilo čega, pre bih rekla da su mi smešne neke lude modne faze kroz koje sam prošla na dosadašnjem putu. Ponosna sam na svoj krvavi rad, trud i odricanje. Bila sam odličan đak, a posebno sam se isticala u muzici, likovnom vaspitanju i jezicima. Pobeđivala sam na svim takmičenjima iz tih oblasti, bila sam član hora, svirala flautu. Ništa mi nije nedostajalo. Roditelji su mi pružili divno i spokojno detinjstvo, ali ja sam jedva čekala da porastem i da budem velika. Maštala sam o tome kako ću jednog dana biti slavna pevačica, doživeti aplauz i putovati svetom… Eto, ja sam dokaz da se snovi ostvaruju – opisala je popularna pevačica i prisetila se kako je sa samo šesnaest godina snimila svoj prvi CD – „Ogledalce“.

Taj album ju je vinuo u zvezde i omogućio joj sve ono o čemu je maštala. 

Svojoj neuzvraćenoj ljubavi, folk pevaču Željku Šašiću, je jednom prilikom na plaži u Budvi prišla i saopštila mu da će jednog dana biti veća zvezda od njega.

– On je tada bio jako velika faca, imao je dugačke lokne. Sve su se devojke, pogotovo one iz Zemuna, palile na Željka Šašića, pa tako i ja. Sećam se, bio je u Budvi na plaži sa 50 svojih obožavateljki i nije hteo da mi kaže ni “Zdravo!”. Ja sam mu prišla i stala ispred peškira na kojem je ležao, zaklonivši mu sunce i rekla: “Ja ću biti veća zvezda od tebe!” – ispričala je Jelena na na jednoj televiziji pre sedam godina.

 

Izvor: Kurir.rs

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *