BOLJE DA JE NIKADA NE POSLUŠA! Jelena Karleuša dala JEZIV SAVET detetu od 17 godina! Rekla joj da uradi OVO, a onda joj Saša odbrusio!

Skandal!

Dve takmičarke borile su se u duelu u Zvezdama Granda, a žiri je kao i uvek imao brutalne komentare. Sanja koja ima 17 godina oduševila je Đorđa Davida, kom je bila veoma simpatična, a Jelena Karleuša savetovala ju je da uradi usne.

„Ja imam samo jednu želju, a to je da ti uradiš usta. Kajli Džener je sa 16 godina uradila usta“, rekla je Jelena, a Saša joj je odmah odbrusio kako to nije u redu i da je mlada.

Loading...

„Ti treba da budeš neutralan i vodiš ovaj cirkus, brojiš dukate, a da pustiš životinje da zabavljaju masu. Predrasude su jake. Ovde je OK da biješ ženu, a ona koja napuni usta naziva se pogrdnim imenima. U Arapskim zemljama devojke od roditelja dobijaju na poklon operacije“, rekla je ona.

„Sanja da li ćeš dozvoliti ako prođeš u sledeći krug da ideš da ti napumpaju usta“? – pitao je on takmičarku, a Jelena ga prekinula.

„On je podržavao da devojke od 29 godina idu i pevaju po svadbama, ti razmišljaj kao Kajli Džener koja je napravila imperiju“, dobacila je Karleuša.

Saša Popović je pomenuo kako je štitio Milicu Pavlović.

„Nikada nijednoj devojčici nismo pravili guze, usta, oči, nos. Vodili smo računa i o Milici Pavlović i Todorović“, govorio je Saša, a Jelena mu je stavila ruku na usta.

Izvor: Alo.rs/I. M.

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *