DAČIĆU JE U TOKU EMISIJE STIGLA PORUKA OD DEVOJKE! Pročitao je pred svima u studiju, a njen sadržaj nije nimalo laskav. Svima je bilo neprijatno!

Gosti autorske emisije Verice Bradić „Hit tvit“ sinoć su bili ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, glumac Miloš Biković i novinar Ivan Radovanović.

Gledaoci su kao i svake nedelje birali najjaci utisak, a očekivano, najveću pažnju izazvao je pokušaj upada lidera Dveri Boška Obradovića u Skupštinu grada.

Dačić je čvrsto osudio ovakav potez okarakterišavsi ovaj pokret kao najkonzervativniji deo srpskog društva po čijoj teoriji je ženama mesto u kuhinji.

Loading...

– Došli smo do toga da opozicija svodi svoje ideje na ono šta forsiraju Obradović i „Dveri“, kojima su uzori potpuno ekstremno desničarski, metodi su im nasilni i problem kod svih njih je manjak politike. Cilj je da se preuzme vlast preko ulice, ali je to nemoguće. Ako će sada svako da se sakupi ispred neke institucije, mislim da je to potpuno smešno – rekao je ministar, istakavsi da je pokušaj upada u Skupštinu grada njihov najveći poraz.

Glumac Miloš Biković takodje je osudio nasilje i naglasio da je verbalno nasilje postalo legitimni instrument u dnevno političkoj borbi kojim se često koriste i delatnici kulture, čime se uništava društvo.

Radovanović je ovom prilikom porucio opoziciji da sagleda vreme u prostor u kojem je, jer živimo u vremenu „političkog žina koji je shvatio gde je i koji drži godinama rejting na iznad 50 odsto“.

Ipak, ozbiljnost citave situacije prekinula je poruka od nepoznate devojke koja je u jednom trenutku stigla ministru na telefon i koju je on pročitao uživo u studiju. Svi su ocekivali neku pohvalu upućenu ministru, ali zapravo njen škakljiv sadržaj odnosio se prvenstveno na glumca za koga je nepoznata devojka spremna da kao kompenzaciju ponudi svojih 10 drugarica.

“Pošaljite mi Bikovića za devojačko veče, a ja ću vama 10 drugarica”, stajalo je u poruci koja je do suza nasmejala sve prisutne u studiju.

 

Izvor: Alo.rs

Loading...

About Autor

Check Also

Branio sam na smrt osuđene“ (4)

[ad_1] „Druže predsedniče, druže stalni sudija, i drugovi sudije porotnici. Svedoci smo epiloga jedne teške …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *