NOVI OBRT U ISTRAZI! Mala Jana traži maminog ubicu: Ćerkica Jelene Marjanović se priključuje gonjenju oca?!

U neposrednoj blizini mesta zločina, prema optuženici, bila je i devojčica, koja je tog popodneva sa roditeljima došla na nasip Crvenka u Borči.

Pravni zastupnik Jane Marjanović (8) biće sutra po prvi put ispitan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu. Ova beogradska advokatica, koja zastupa devojčicu po službenoj dužnosti, kako mediji saznaju, treba da se izjasni da li se dete pridružuje krivičnom gonjenju ili više njih za ubistvo svoje majke – Jelene Marjanović.

Ovu advokaticu je maloletnoj Jani dodelilo Više javno tužilaštvo, koje vodi postupak protiv njenog oca Zorana Marjanovića, sumnjičeći ga da je 2. aprila 2016. godine ubio suprugu Jelenu.

Loading...

U neposrednoj blizini mesta zločina, prema optuženici, bila je i devojčica, koja je tog popodneva sa roditeljima došla na nasip Crvenka u Borči.

Zoran Marjanović je pre nekoliko dana povratio puno starateljstvo nad detetom, koje mu je oduzeto posle pronalaženja brutalno ubijene pevačice u kanalu u ovom naselju nadomak Beograda i nakon što je protiv njega podignuta krivična prijava za monstruozno ubistvo.

Privremenu staratelj maloj Jani prvo je bio Centar za socijalni rad, a onda je to pravo i dužnost preuzeo njen rođeni stric Miloš.

– Još nije doneta odluka da li će mala Jana ponovo biti saslušana – navodi izvor iz Višeg javnog tužilaštva. – Za početak, dodeljen joj je pravni zastupnik po službenoj dužnosti. Jedan od zahteva Apelacionog suda, koji je vratio po drugi put optužnicu, bio je da se dete ispita u prisustvu svog punomoćnika. Kada je prvi put davala izjavu, nije ga imala. Sada joj ga je tužilaštvo dodelilo , i to iz redova advokata.

Više nego interesantno moglo bi da bude sutrašnje izjašnjavanje male Jane.

– Ukoliko se priključi krivičnom gonjenju, to bi praktično moglo da znači i da se priključuje krivičnom gonjenju svoga oca Zorana, koji je za sada, jedini okrivljeni za ubistvo – pojašnjava sagovornik Večernjih Novosti.

– Ona mu je međutim tokom ispitivanja dala neoborivi alibi, objasnila je da se nije odvajao od nje tog tragičnog popodneva i da su zajedno tražili mamu. To znači da Zoran nije mogao da počini zločin.

 

Izvor: Novosti.rs

Loading...

About Autor

Check Also

Branio sam na smrt osuđene“ (4)

[ad_1] „Druže predsedniče, druže stalni sudija, i drugovi sudije porotnici. Svedoci smo epiloga jedne teške …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *