DAVID NI NE SLUTI ŠTA MU SE TEK SPREMA! Subotićkina drugarica otkrila VELIKU ISTINU o njenom ulasku u Zadrugu!

Uskoro…

Juče u toku dana dogodio se incident između Davida i Aleksandre, a sve je eskaliralo fizičkim obračunom. Obezbeđenje je hitno moralo da reaguje kako bi sprečilo još veći haos.

David i Ana su se žestoko posvađali kada su gledali njihove zajedničke fotografije, koje im je produkcija pustila u programu uživo. Pale su teške reči među njima, Subotićeva je bivšeg dečka nazvala muškom sponzorušom, dok je nju David nazvao dro*etinom. Ukućani su bili zaprepašćeni njihovim ponašanjem, a dok je Dragojević divljao po kući Ana ga je smirivala. Ipak, na kraju je David kažnjen ovonedeljnim honorarom zbog nasilničkog ponašanja.

Loading...

Većina zadrugara je stala na Aleksandrinu stranu, dok su drugi komentarisali da je ga je namerno provocirala.

Zgrožena Davidovim ponašanjem, Subotićkina drugarica je za Alo.rs potvrdila da je Aleksandra sve namerno uradila, kako bi isprovocirala Davida i pokazala svima njegovo pravo lice.

– Aleksandra je bila mnogo povređena kada ju je David pred milionima prevario sa Anom. Ona je patila, plakala je meni danima na ramenu, tešila sam je, govorila joj da će naći nekog ravnog sebi i da je on nije vredan. Džaba je sve bilo, ona je ponavljala da nju David i dalje voli, i da nema šanse da mu se svidela neka druga devojka jer njoj govorio da je ona jedina žena za njega na svetu, da nikada neće drugu pogledati. Ipak, sve se izjalovilo onog momenta kada je Aleks diskvalifikovana – započinje priču za naš portal Aleksandrina dobra drugarica i nastavlja:

– Ona nije mogla da prepozna Davida, to nije bio onaj čovek sa kojim je bila dve godine u vezi. Gledala je svakodnevno Zadrugu, pratila svaki njegov pokret, ali je stalno ponavljala da on glumi i da ne može da veruje ko je on zapravo. Rekla je i da će uraditi sve kako bi ga raskrinkala pred zadrugarima i gledaocima, i znam sigurno da ga je sinoć namerno provocirala kako bi on pokazao svoje pravo lice. Mislim da je delimično i uspela, jer je on pokazao koliki je „muškarac“ kad je zbog sitnice nasrnuo na nju, a nekada joj se kleo na večnu ljubav – rekla je drugarica i dodala:

– Iako tvrdi da je veridba bila lažna, postoje dokazi da nije. Verujte, Aleks se vratila u Zadrugu jača neko ikada. Samo postepeno, svi će videti ko je David Dragojević – rekla je sa osmehom na licu Subotićkina drugarica.

Podsetimo, naša ekipa je bila u Kaluđerici, gde živi Aleksandra Subotić. Njene komšije su nam otkrile kako se ponaša van rijaltija, više o tome pogledajte u video prilogu.

Izvor: Alo.rs/I. Mikić

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *