KAKAV FEDERER?!Kako će Švajcarac ovo podneti?! Od neočekivane osobe stigla POTVRDA NOVAKOVOG KVALITETA

Vodeći teniser na ATP listi Novak Đoković uvek će biti teži i mučniji rival za Rafaela Nadala prema rečima Tonija Nadala, strica „bika sa Majorke“.

On je u intervjuu za „El Konfidensijal“ pričao o rivalstvu velike trojke, ali, za njega je Srbin ispred Švajcarca.

– Najkomplikovaniji je bio Đoković, makar za mene. Uvek sam osećao da, kada igra dobro, veoma je teško pobediti ga, više nego Federera – rekao je Toni, podsećajući na činjenicu da Rafa ima skor od 25 pobeda i 28 poraza protiv Novaka, a 23-15 sa Rodžerom.

Loading...

– Radio je sve kako treba, bio sposoban da napada i da se brani na jako visokom nivou, a uz to je veliki takmičar. Želeo sam maksimum od Rafe, pogotovo kada je 2017. dobio sva četiri meča protiv Federera, prijala mu je taktika kojom se vodio i to je bilo sjajno.

Toni otkriva da Nadal radi doslovno sve kako bi ostao u formi, uprkos povredama koje prete da mu ranije okončaju karijeru nego što je planirao.

– Ne mislim da se mnogo povređivao kroz karijeru, lako je pričati… Primera radi, Endi Marej je imao dosta problema u poslednje vreme i njegova igra nije bila toliko „umarajuća“. Nekada se ljudi jednostavno naviknu da pričaju o tome – rekao je Toni Nadal.

 

Izvor: Blic.rs

 

Loading...

About Autor

Check Also

SVI SU GLEDALI: Evo šta su Jelena i Novak radili na tribinama !

Otvaranje „Adria Toura“ u Beogradu je bio spektakl posebne vrste. Gledali smo najpre egzibiciju na …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *