Foto: Youtube

SVI SU GLEDALI: Evo šta su Jelena i Novak radili na tribinama !

Otvaranje „Adria Toura“ u Beogradu je bio spektakl posebne vrste.

Gledali smo najpre egzibiciju na kojoj su snage odmerili Novak Đoković i povratnik tenisu Jelena Janković sa jedne, odnosno Olga Danilović i Nenad Zimonjić sa druge strane. Usledio je koncert Lole Asimove, pa je odigran i dubl susret između tima Đoković i tima Zimonjić.

I da se samo ovo desilo, bio bi to spektakl posebne vrste, ali bilo je tu još mnogo toga… Naime, nakon svega je na scenu izašao Nemanja Radulović, ovaj virtuouz na violini je veoma cenjen u svetu i njegovi nastupi su iskustvo za čitav život.

Loading...

Jedna njegova minijatura je bila toliko maestralna da je izazvala lavinu emocija među prisutnima. I dok su mnogi pomno slušali izvođenje, Novak i Jelena su se prepustili trenutku. Videlo se da su zaljubljeni kao prvog dana, a poljubac koji nismo u prilici da vidimo često uhvatio je objektiv našeg fotoreportera Aleksandra Dimitrijevića:

U galeriji koja je pred vama možete videti više njihovih fotografija i reakcije drugih tenisera tokom samog događaja i izvođenja Nemanje Radulovića.

Nemanja Radulović je rođen u Nišu 1985. godine. Bio je učenik Dejan Mihailovića, održao je na stotine koncerata i osvojio brojne nagrade poput Oktobarske nagrade grada Beograda 1996. godine, Petu nagradu na međunarodnim takmičenjima u violini „Rodolfo Lipicer“ i u Hanoveru. Proglašen je za zvezdu u usponu 2006. godine, a od 2017. godine je nosilac Ordena Karađorđeve zvezde.

Izvor: Blic.rs

Loading...

About Novinar

Check Also

Posle toliko godina Jelena Janković izašla ispred kamere i progovorila o privatnim stvarima !

Lepo je videti je nasmejanu. U prvom meču na Adrija Turu je miks dubl par …