NAJNOVIJE INFORMACIJE! Mira Marković u KRITIČNOM STANJU, naredna 24 sata PRESUDNA – Marko NON-STOP pored nje

Prema poslednjim informacijama od juče prepodne, situacija Mirjane Marković se navodno blago pogoršala, a lekari navode da bi naredna 24 sata mogla biti i presudna.

Mira Marković, supruga Slobodana Miloševića, nalazi se u bolnici u Sočiju, gde je, prema poslednjim informacijama, navodno u teškom zdravstvenom stanju. Mira se trenutno nalazi na aparatima i dalje traje njena borba za život.

– Gospođa Marković je priključena na aparate za disanje, a nalazi se u komi. Nakon poslednje hirurške intervencije, a imala ih je ukupno četiri u prethodnom periodu, zbog njenog zdravstvenog stanja, došlo je do pada vitalnih funkcija, zbog čega je morala da bude priključena na aparate. Lekari smatraju da će naredna 24 sata biti možda i presudna – navodi osoba bliska bivšoj prvoj dami.

Loading...

Milutin Mrkonjić, dugogodišnji prijatelj porodice Milošević, izjavio je:

– Zaista nemam nikakvih informacija u ovom trenutku, tako da ne mogu ništa da komentarišem – naveo je Mrkonjić.

Hadži Dragan Antić je takođe kratko poručio da „ništa ne zna“, a nije se oglašavao ni SPS, partija kojoj je nekada predsedavao Slobodan Milošević.

Mira Marković je u Rusiju stigla 2003. godine i od tada živi u Moskvi, a iako nikada nije zvanično potvrđeno, mediji su objavili da je krajem 2007. dobila i politički azil. Tokom prethodnih godina sporadično se pojavljivala u domaćim medijima.

U Sočiju se nalazi i njen sin Marko Milošević, koji je svakog dan obilazi i koji je u neprekidnom kontaktu s lekarima.

Izvor: Srbija Danas/Alo

Loading...

About Autor

Check Also

Branio sam na smrt osuđene“ (4)

[ad_1] „Druže predsedniče, druže stalni sudija, i drugovi sudije porotnici. Svedoci smo epiloga jedne teške …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *