SVE JE BIO DOGOVOR! Beg iz Zadruge, lažna trudnoća, pare od fanova… David priznao šta su sve Subotićka i on lagali!

Letelo perje u Zadruzi

Konflikt između Davida Dragojevića i Aleksandre Subotić u rijalitiju „Zadruga 2“ je sinoć dostigao tačku ključanja, te su njih dvoje izneli sav prljav veš iz svoje veze. Njih dvoje su priznali sve: lažnu trudniću, dogovor za beg iz rijalitija…

– Davide, zašto si nagovarao Aleksandru da pobegne iz rijalitija – pitao je voditelj Milan Milošević.

Loading...

– Zato što je rekla da je produkcija protiv nje, da su svi učesnici protiv nje. Nije htela da učestvuje, nije htela da nosi bubicu, zato sam joj pričao – rekao je Dragojević.

– Ima snimak gde on viče „Idi i izvuci me napolju sa advokatom“ – dobacila je Aleksandra.

– Zato što sam počeo da ludim, ali onda sam počeo da se družim sa ovom devojkom. U rijalitiju osobe koje su zajedno, ništa jedna osoba ne može da radi bez druge. Zajedno smo sve radili, zajedno smo lagali. Ona je mlada, lepa, ali njeno ponašanje ne valja. Nije htela da napreduje, tapkala je u mestu, nigde bez mene nije htela da ide. Nije se menjala – naveo je Dragojević.

Njih dvoje su zatim ponovo počeli da pričaju o novcu koji su dobijali od fanova, te su pokušali da razjasne kod koga je novac na kraju završio.

– Ja sam htela da sačuvam pare da ulažemo u kuću, a on mi je rekao „Idi uradi grudi“ – rekla je Aleksandra.

– Ja sam te štitio, sve tvoje laži prikrivao, sve što je Zorica pričala je istina. Ona je sve znala, koristila je moj Instagram, sve je znala. Nikada niko nije mogao bez ovog drugog. Ja sam bio u Americi, donosio sam pare, sve smo zajedno radili, ona je koristila moj Instagram – naveo je David.

– Ja nisam znala za mnoge velike pare koje si ti dobijao – rekla je Aleksandra.

– One su slale na moje ime jer si ti bila kod mene, ti si sve znala – bio je besan Dragojević.

– Te pare su bile kod tebe, kako sam ja mogla to da znam – rekla je Aleksandra.

David je zatim progovorio i o lažima i obmanama kojima su se služili, te je naveo da su zajedno smišljali svoje planove.

– Varala je za tu trudnoću. Lagala me je za to, ja sam plakao. Od muke sam plakao, tada sam ušao u vrtlog svega. Voleo sam je. Ona je živela za rijalti a ja sam je pojeo go*no, jer sam je voleo. Izašao sam iz njene priče, neka me ne vole, izašao sam iz kanalizacije Subotića, Čabarkape, svih sra*a. Ja ću sve pokazati kad izađem. Ništa nisam mogao od nje da sakrijem. Svaku poruku je čitala. Sve laži i prevare smo radili zajedno – naveo je Dragojević, a zatim nastavio:

– To je bilo za trudnoću, za veridbu, žene su joj slale pare zato što je vole, mene niko nije podržavao. Jedino što sam dobio je poklon za rođendan od tih žena – zaključio je David.

– Sve su mu plaćale, laže – vikala je Aleksandra.

– Te žene su sada Lunini fanovi, ja sam sve sam zaradio – vikao je Dragojević.

Izvor: Alo.rs/A.K.

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *