OVO NIKO NIJE OČEKIVAO Zaprepastićete se kad čujete PAKLENI PLAN produkcije u „Zadruzi 2“! Drakonska kazna za sve osim za Aleksandru

Takmičari kršili sva pravila pa produkcija odlučila da ih kazni.

Poznato je da je se*s u rijalitiju nemoguće imati a da to kamere ne snime. Zato zadrugari pribegavaju merama kao što su prekrivanje tuš kabine čaršavima, takođe oni tada ostavljaju bubice ispred kupatila, što je suprotno svim pravilima produkcije. Zato im je upućeno pismo opomene.

Zadrugari, podsetićemo vas kako je došlo do kamera u kupatilu. Većina vas nije želela da poštuje pravilo koje je govorilo o tome da niko više od jedne osobe tamo ne može da boravi. Na osnovu vaših glasova ste vi odlučili da vam ne smeta to što ćemo moći da vas snimamo u toaletu. Par meseci nakon toga, baš oni koji su rešili da se postave kamere počeli su da kače čaršave u tuš kabinu. S obzirom na to da je ovo prešlo u naviku, doneli smo sledeću odluku. Kačenje čaršafa u tuš kabinu je zabranjeno. Neophodno je da nosite i bubicu – pisalo je u pismu Velikog šefa.

Luna Đogani i Marko Miljković bili su zatečeni i iznervirani zbog ovog saopštenja, a ni Ana Korać i David Dragojević nisu ostali ravnodušni. Jedina kojoj se ovo dopalo bila je Aleksandra Subotić.

Loading...

 

Izvor: Alo.rs

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *