POSLAO PAPIRE 2 DANA PRE DIVNINE SMRTI? Duško odustao od RAZVODA zbog Jelenine tragedije?

U neizmernom bolu koji je Jelena Karleuša doživela zbog smrti majke Divne, najveća uteha joj je bio suprug Duško Tošić. Međutim, kako ,,Kurir Stars“ piše, upravo taštin tragični odlazak sprečio je fudbalera da se razvede, s obzirom na to da je on dva dana pre njene smrti poslao Jeleni zahtev za sporazumni razvod braka!

Izvor ,,Kurira“, blizak Tošiću kaže da je on posle navodne ženine p*rno – afere zamalo podlegao njenim molbama i da je bio spreman da da šansu njihovom braku, prvenstveno zbog dece, ali da su ga poruke koje je njegova žena navodno razmenila sa Ognjenom Vranješom, podstakle da preseče. Međutim, koliko je tada bio ljut, posle Divnine smrti bio je utučen, pa je rešio da sačeka.

Da podsetimo, u porukama koje je JK navodno pisala tadašnjem ljubavniku da će se razvesti, ali tek kada njen muž napravi grešku.

Loading...

Tamo stoji ovako:

– Odavno nema ljubavi tu. Odavno. A ja volim tebe!

Na Ognjenovu konstataciju: ,,Pa je ne znam zašto onda živiš sa njim? JK je navodno odgovorila:

– Zbog dece, javnosti, navike. Ali okej, polako. Samo polako, molim te. Napraviće on grešku u koracima. On mora da bude kriv, ne ja. Zbog suda i svega. Molim te, polako.

Posle ovih reči, kako tvrdi izvor, Dušku je prekipelo:

– Tada se bila malo smirila situacija, on i Jelena su bili s devojčicama u Dubajiu i on je rešio da iskulira priču o razvodu, pa je otišao na pripreme u Australiju i potom u Kinu malo mirniji. Ali kada je pročitao tu prepisku, pukao mu je film! Odmah je pozvao advokata u Beogradu, koji mu je predložio da prvo ponudi Jeleni sporazumni razvod braka, što je on i prihvatio jer je, pre svega zbog njihovih devojčica, želeo da se rastane u miru. Tako da je advokat u petak, 1. marta, Jeleni poslao zahtev, što je nju šokiralo, pa ga je odmah pozvala i tražila objašnjenje. On joj je rekao da više ne mogu da funkcionišu zajedno i da on neće odstupiti od toga, na šta mu je ona odgovorila da će ipak još razgovarati.

Međutim kako dalje piše ovaj list, smrt Divne Karleuše je bacila u vodu Duškovu nameru.

– Već u nedelju, 3. marta, Divna je preminula, što je Jelena doživela kao kraj sveta. Duško se baš potresao, jer je o tašti uvek imao dobro mišljenje, bila mu je draga, a pritom je znao koliko je njegova žena vezana za majku. Međutim, ni on nije očekivao ono što je zatekao kad je doleteo iz Kine, slomljenu ženu koja je od bola sama sebi odsekla kosu i koja više ne može normalno ni da govori. Bio je utučen i pokušao je da je uteši, pa je zbog nje i produžio boravak u Srbiji, a otkad je otputovao u Kinu, svakodnevno je zove i piše joj. Daje sve od sebe da joj koliko – toliko olakša i da je izvuče iz depresije da bi bar mogla da brine o kćerkama, a razvod više ni ne pominje, svestan je da bi to za Jelenu sada bio preveliki udarac. Kad se njeno stanje sredi, razmisliće o tome, ali teško da će to biti u skorije vreme – zaključuje izvor ,,Kurira“.

Ni Jelena ni Duško se nisu oglašavali ovim povodom, osim što su na samom početku čitave afere demantovali njenu navnodnu vezu sa fudbalerom, kao i krah braka.

 

Izvor: Srbija Danas/Kurir Stars

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *