SLAVLJE U KUĆI RAŽNATOVIĆEVIH?! Ceca ŽENI sina, a ovo su svi DETALJI za koje se POBRINULA!

Pevačica Ceca Ražantović navodno se sprema za svadbu svoga sina Veljka Ražnatovića koji će se na leto oženiti svojom devojkom  Bogdanom Rodić, a svadba će biti tradicionalna, tako da se Veljko sprema da puca u jabuku.

Veljko je speman da kao njegov otac pre 24 godine pođe u Titel i od Bogdaninih roditelja zatraži njenu ruku, a Ceca se već sprema za svadbu, budućoj snaji je naručila venčanicu, a kako saznaje Kurir, svadba će biti veoma svečana i očekuje se oko 500 zvanica.

Ceca je žena koja drži do tradiciji, venčanje je prepustila mladencima i sve detalje, a ona je tu da pripomogne. Lokaciju za svadbu su već izabrali, a reč je o hotelu u kojem je Veljko slavio punoletstvo – kaže izvor za Kurir.

Loading...

Ceca se za ovu priliku odlučila za najskuplji meni, pa će na stolu biti svega od tradicionalnih jela i pečenje, do ribe, posnog menija, sušija, a isto važi i za piće. Cena menija po osobi iznosi 75 evra. Mislili su i na dekoraciju, a sve će biti upotpunjeno video bimom gde će puštati snimke posvećene mladencima.

Kako navodi izvor Ceca će sigurno pevati na dan sinove svadbe, a isto važi i za Anastaziju, takođe na svadbi će bez preterivanja gostovati pola estrade.

 

Izvor: Srbija Danas/Kurir

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *