ISPLIVALI DETALJI NAJVEĆE RIJALITI PREVARE: Ovako je Aleksandra NASAMARILA Davida, ali i čitavu Srbiju!

Aleksandra i David su bili učesnici rijalitija Parovi, pa iako je to bilo pre više od 2 godine, i dalje se spekuliše o navodnoj trudnoći u to vreme.

Naime, u petoj sezoni Parova, vest da će Aleksandra i David postati roditelji je iznenadila sve.

Voditeljka Parova, Bojana Ristivojević, obelodanila je pravu istinu koja se krila o Aleksandrinoj trudnoći:

Loading...

„Test za trudnoću je bio negativan. Produkcija ti je rekla istinu, rečeno ti je da nisi trudna. Aleksandra, ti znaš celu istinu. Ponuđeno ti je da igraš igru i ti si pristala“, objasnila je voditeljka u to vreme, ali je Subotićeva negirala voditeljkine tvrdnje.

Izvor blizak produkciji sada otkriva pravu istinu o Aleksandrinoj prevari. „Ne samo da je nasamarila svog tadašnjeg verenika Davida Dragojevića, i napravila ga budalom pred milionskim auditorijumom, već je uspela da prevari toliki narod“, kaže izvor za Espreso:

„Aleksandra je tada uradila test na trudnoću, tačnije vadila je krv i rađen je beta HCg, koji je bio negativan. Ljudi iz produkcije su joj rekli da je test pozitivan, ali su joj odmah sutradan u razgovoru rekli da je ipak negativan, ali da ako želi može da ide sa tom pričom, i da će oni to podržati i nastaviti. Takođe su joj rekli da može da kaže i istinu. Predložili su joj da izrežiraju priču gde bi joj uradili još jedan kontrolni test koji bi onda bio negativan, i posle kog bi onda mogla da objavi istinu i da se tako izvuče iz laži. Aleksandra je međutim odlučila tada da želi da nastavi sa pričom lažne trudnoće i tako je vozila i Davida i publiku. On o tom dogovoru ništa nije znao. Mislio je i dalje da beba postoji, i kad se na kraju pronela priča o tome da je izgubila bebu, on je plakao kao kiša, na šta se ona smejala. Ta je prevara otkrivena posle u jednoj emisiji, i tada je i David saznao da mu je tadašnja verenica podmetnula pozitivan test na trudnoću“ – priča izvor za Espreso.

Međutim, David nije bio jedini koji je bio pogođen ovim saznanjem. Ovo je rasplakalo i pobednicu “Parova 5” Dalilu Mujić, koja je optužena za Aleksandrin pobačaj zbog udarca u stomak. Naime, Subotićeva je tada izmislila da ju je Dalila udarila u stomak, te da je navodno zbog toga izgubila bebu, koje zapravo nikada nije ni bilo. Ova gnusna laž kasnije je napravila i razdor između Davida i njegovog brata Dejana.

„Optužila si me da sam ti ja ubila dijete, džukelo! Dejane, da li se sećaš da je prva svađa između Davida i tebe nastala kada je Aleksandra napala mene na bazenu da sam je napala nešto za trudnoću. Eto ko je kriv za sve, a znala je da je lažna trudnoća. Od tada je sve počelo“, plakala je Dalila tada.

Ovo Aleksandru Subotić međutim nije sprečilo da dovodi kasnije u pitanje Miljaninu trudnoću. Međutim, Kulićeva je tada zaista ostala u drugom stanju, za razliku od Subotićeve koja je u to vreme uspela jedino da posvađa sve oko sebe i napravi totalni kolaps u komunikaciji.

Izvor: Espreso/B.Z.

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *