PIJANI JUNKER UMALO ZAPALIO PREDSEDNIKA I NJEGOVU SUPRUGU! Evropski političar ponovo u centru SKANDALA

Srećom, oni su uspeli da se izmaknu

Žan Klod Junker (65), predsednik Evropske komisije izazvao je prošle nedelje novi skandal.

Tokom obečežavanja genocida u kojem je ubijeno 800.000 ljudi Junker je skoro zapalio prvu damu Ruande Žanet Kagame (56) i njenog supruga Pola Kagamea (61).

Loading...

Junker i ostali su dobili baklje kojima su simbolično upalili plamen. Junker se nakon toga okretao kako bi baklju predao pomoćnici. Ali tako je zamahnuo da je skoro opekao po licu predsednika i njegovu suprugu. Srećom, oni su uspeli da se izmaknu, piše Daily Mail.

Kamere zadnje vreme često beleže neobično ponašanje predsednika Evropske komisije. Tako se u junu prošle godine pojavio snimak snimljen pre radne večere na kojoj su okupili čelnici NATO-a na samitu.

Na snimku se vidi Junker kako jedva održava ravnotežu i kako mu pomažu nazočni čelnici da ostane na nogama. Junker je kasnije rekao da nije bio pijan već da je teturao zbog išijasa. Zatim je u oktobru iste godine oponašao britansku premijeru Terezu Mej i plesao je na pozornici.

Mej se posebno naljutila na Junkera nakon što ju je u decembru navodno nazvao „nebuloznom“. Jucker se pravdao da „nebuloznom“ nije nazvao Mej već raspravu u Evropskom veću. Takođe u decembru prošle godine Junker je bacao papire na pod, gladio jednu ženu po kosi, mahao, posrtao, ljubio i grlio.

U februaru ove godine usred govora javio se na telefon. Zvala ga je njegova supruga pa se Jucker pravdao da je morao da se javi.

Izvor: Espreso.rs/24sata.hr

Loading...

About Autor

Check Also

Branio sam na smrt osuđene“ (4)

[ad_1] „Druže predsedniče, druže stalni sudija, i drugovi sudije porotnici. Svedoci smo epiloga jedne teške …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *