ZABRANIO JOJ DA NASTUPA U GRANDU: Imala je veliki hit, ali ovu pevačicu je Saša Popović CENZURISAO! Tek je sad odlučila da progovori o svemu!

Pevačica tvrdi da je do prekida saradnje sa „Grand produkcijom“ došlo jer je odlučila da izda singl za drugu produkcijsku kuću.

Pevačica Jadranka Barjaktarević ponovo se našla na snimanju emisije u „Grandu“ nakon duže pauze.

Naime, Jadranka je svojevremeno medijima davala izjave i otkrila da je do prekida saradnje došlo kada je odlučila da izda singl za drugu produkcijsku kuću, što je po njenim rečima tada naljutilo čelnike „Granda“.

Loading...

Međutim, pevačica i nekadašnja Zvezda Granda posle duže pauze pojavila se na snimanju emisije „Grand Specijal“ i progovorila o prekidu saradnje sa „Gradnd produkcijom“ i nesporazumu koji je tada izbio.

 Ja sam se nekoliko puta oglasila po tom pitanju i ništa se nije dešavalo… Evo i danas sam tu, idemo dalje, samo možda je bio neki mali nesporazum, možda sam ja kriva, ali dobro… Ne mislim da sam kriva što sam otišla u drugu izdavačku kuću. Moja odluka da izdam singl tamo je možda naljutila… Napravili smo neku pauzu. Nisam ni verovala da će da mi naprave tu neku pauzu, da ne snimam emisije, ali kad se već to desilo, onda nisam htela da kažem ništa po tom pitanju. Tako je prolazilo vreme i došao je dan kad sam dobila poziv da dođem u emisiju. Imam osećaj kao da nisam ni odlazila, ovo je moja druga kuća, jer i ja sam deo Zvezda Granda, to svi znamo i to je moja kruna – rekla je Jadranka.

Podsetimo, Jadranka je hitom „Laka“ na početku karijere osvojila publiku, a trenutno ta pesma na društvenoj mreži „youtube“ broji 5,5 miliona!

 

Izvor: : S

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *