NEĆE SE SMIRITI DOK IM NE ZAGORČA ŽIVOT: Subotićka čula za RASKID Ane i Davida, njena reakcija je URNEBESNA! Ovo NIKO nije očekivao

Uvek je spremna da ih komentariše.

Produkcija je pozvala Aleksandru Subotić kod Drveta mudrosti u „Zadruzi 2“, njih je zanimalo da li ona zna da su Ana i David sinoć raskinuli. Ona se na to pitanje prvo nasmejala a zatim je rekla da je neobaveštena o novonastaloj situaciji, iako je bilo primetno da joj ta vest popravlja raspoloženje.

Meni je njihova veza smešna. Kad je njihova veza u pitanju, njih dvoje, ja ne znam da li oni mogu da pričaju normalno. Mislim da sve što se temelji na laži, ne može da uspe. David će tek krenuti da puca. Prema ovakvom Davidu nemam emocije, ne da mi ne treba, nego bih sama sebi pljunula u facu kada bih nešto želela sa njim. A što se tiče osvetničkog duha, imam ja to malo što je meni drago kad se njih dvoje posvađaju, ali može da se vidi da ja ne dozvoljvam ni svojoj majci da ide previše – ispričala je Aleksandra.

Loading...

Prokomentarisala je i da li bi Davidu pružila šansu za pomirenje.

 Ne bih mogla, on se prema meni toliko postavio bezdušno, bezosećajno. Nije ni mislio na mene, ni na našu porodicu, ni na našu budućnost. On je to sve đonom gazio. Ta njegova priča sa Anom, u to ne može ni dete da veruje. Sinoć gledam one suze, ja ne mogu da verujem da neko može tako da odglumi. Ne znam da li se on uplašio te kazne, sve se bazira na novcu. Ni on sam nema objašnjenje. Možda će reći u nekom trenutku će možda pući. On je mene prodao – završila je Subotićeva.

 

Izvor: Alo.rs

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *