NEMA PREDSTAVU ŠTA SE DEŠAVA NAPOLJU: Subotićkin stric se oglasio i šokirao vestima o njenoj ĆERKI Magdaleni! U strahu je…

Srboljub Subotić, brata učesnika Zadruge 2 Karađorđa Subotića i stric Aleksandre Subotić, otkriva kakve su namere Aleksandra Čabarkape i kako hoće da naudi njegovoj bratanici. On ne krije da je uplašen za svoju, ali i bezbednost cele svoje porodice.

Čabarkapa će Aleksandri oduzeti dete iz čiste pakosti! Ja ga dobro znam i taj samo kuje plan kako da joj se osveti. On zna da je Magdalena njena slaba tačka i baš tu udara. Aleksandar će je prijaviti socijalnoj službi i pokušaće da joj uzme ćerku. Ona nije htela da me sluša kada sam joj rekao da se ne igra sa njim – priča zabrinuto Srboljub za „Srpski telegraf“.

– Aleksandra je brzopleta i radi sve na svoju ruku. Trebalo je da razmisli šta sve može da izazove njen povratak u rijaliti. Više puta sam joj rekao da njegovo ime ne spominje u „Zadruzi 2“, ali ona tera po svome, a zna bolje od mene da ne sme da mu pominje ime. Sada joj se on sveti preko deteta – kaže Aleksandrin stric i objašnjava gde je sada njena ćerka.

Loading...

Magdalena je za sada u Novom Sadu, čuva je Aleksandrina prijateljica iz Boleča. Tamo je jer ju je Davidova majka Biljana tamo upisala u vrtić. Da li ona i dalje viđa malu, ja nemam pojma, odavno se ne čujem sa njom. Svakako mi se ne sviđa što Aleksandra tako lako daje svoje dete na čuvanje. Lepše bi joj bilo sa nama, ali tu se ja ništa ne pitam – završava Subotić.

Podsećanja radi, Srboljub je nedavno izjavio da živi u strahu od Čabarkape, koji je nakon konja i štale, navodno pokušao da zapali i traktor u vlasništvu njegovog brata. On navodi da ovo nije prvi put da Aleksandrin bivši radi šta mu padne na pamet. Srboljub je izjavio da je sve prijavio policiji, te da za Čabarkapino ponašanje krivi isključivo svoju bratanicu Aleksandru.

 

Izvor: Srpski Telegraf

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *